В 8.00 ч. утре, 6 декември, за улеснение на трафика

...
В 8.00 ч. утре, 6 декември, за улеснение на трафика
Коментари Харесай

Пускат движението по участък от Южната дъга на Околовръстното в София

В 8.00 ч. на следващия ден, 6 декември, за облекчение на трафика през зимата, се пуска придвижването по директното трасе на 1,7 км от Южната дъга на Софийския околовръстен път, в сектора сред пътните възли "Младост " и "Горубляне ", оповестяват от организацията "Пътна инфраструктура ".

Отсечката е част от реконструкцията на 6 км от Околовръстния път сред ж. к. "Младост " и Автомагистрала "Тракия ". Целта е да се улесни пътуването през зимните месеци и да се увеличи сигурността. Движението се пуска с краткотрайна организация и маркировка и през идната година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов слой и осъществяването на всички довършителни работи.

В началото на ноември още веднъж за облекчение на пътуването с краткотрайна организация на придвижването беше пуснат 2,5-километровия сектор от Южната дъга - от връзката с автомагистрала "Тракия " до пътен възел "Герман ". Трафикът в правата е в три ленти за придвижване във всяка посока, а при пътен възел "Лозен " се употребяват и локалните платна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР