В 71-я ден на антиправителствен в столицата, гражданите отново са

...
В 71-я ден на антиправителствен в столицата, гражданите отново са
Коментари Харесай

Протестите: Ден 71 - Тоалетни чинии и сливови бомби по парламента

В 71-я ден на антиправителствен в столицата, жителите още веднъж са на площада и упорстват за оставка на премиера Бойко Борисов, оставка на основния прокурор Иван Гешев и незабавни почтени предварителни избори, предава БГНЕС.
Фасадата на някогашния Партиен дом, в този момент парламент, още веднъж е киноекран - хората гледат клипове от отминалите митинги, клипове, показващи полицейска мощ, изявления на Бойко Борисов и други представители на властта.
 От Системата ни убива дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева От " Системата ни убива " дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева
Изненади дадоха обещание майките от ”Системата ни убива ” на митинга тази вечер. Те приканиха жителите да донесат презрели сини сли...
Скандиранията " Оставка ", " Мафия ", " Мутри вън " отекват сред постройките, заключени в триъгълника на властта - Министерски съвет, някогашен Партиен дом и президентство. Вувузели и освирквания допълват атмосферата.
Макар доста по-малко, хората, пристигнали на площада остават непреклонни в настояванията си за смяна в страната. Новото през днешния ден е квалифицирано от лагера на майките на деца с увреждания от " Системата ни убива ", които раздадоха на всички присъстващи дами на площада сливи, които полетяха към вратите на Народното събрание.
„ Изненадата ” е ориентирана към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Жените от " Системата ни убива " раздадоха и особено готови сливови бомби - балони цялостни със сливи и вода, които също бяха размазани върху постройката на Народното събрание.
Няколко пъти от микрофона уредниците приканиха протестиращите да пазят въпреки всичко служителите на реда, тъй като те не са отговорни.
 Протестите: Ден 70 - Диалози от дълго време не водим, ултиматуми за тях Протестите: Ден 70 - " Диалози от дълго време не водим, ултиматуми за тях "
За 70-и следващ ден протестиращи се събраха в центъра на София. Те осъдиха остро разигралите се през днешния ден събития в постройката на Народното съ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР