В 6 поредни броя в списанието и на сайта Ади

...
В 6 поредни броя в списанието и на сайта Ади
Коментари Харесай

Големите заблуди, свързани с водата (част I)

В 6 следващи броя в списанието и на уеб страницата Ади и Милен Цанови, които пребориха рака с обичайни способи (следвайки целебните традиции), ще разкрият най-пазената загадка - за могъщата мощ на живата вода.
Прочетете тук първата частПрочетете тук втората част

Факт е, че стандартната медицина не може да излекува с медикаменти високо кръвно налягане, кожни проблеми, астма, констипация, остеопороза, диабет и други Затова и хората с тези диагнози се лекуват цялостен живот.

В същото време медицината изяснява, че жаждата е симптом за липса на вода в тялото, без да си дава сметка какъв брой погрешно е това. Тя твърди, че откакто няма съхнене на устата, значи тялото няма потребност от вода. И в това време подценява куп други очевидни признаци на обезводняване, маскирайки ги като други медицински наименования – диагнози.


Промяна във усещанията

Тези медицински възгледи пречат на индивида да се лекува. Те са неуместни, заблуждаващи и изцяло неправилни! По същия метод медицината подценява и безспорната нужда от редица здравни профилактични способи за предотвратяване от болести. И какво от това, че през днешния ден имаме инсталация за образна диагностика, която може да види отчетливо какво си ял доскоро, когато отсреща стои най-голямата илюзия, обвързвана с най-важната течност – водата.
Набавяйки регулярно вода в организма, ние се противопоставяме на редица заболявания, които пораждат заради изсушаване. Всеки от нас има право да избере смяната във усещанията на актуалната здравна процедура и да стартира да лекува самичък себе си вкъщи благодарение на домашни уреди – йонизатори за вода (водни йонизатори). Това не е мъчно, към този момент е изцяло налично и елементарно.
Нарушенията на водния баланс в тялото подават многочислени сигнали за възможни нарушавания в системата, които следва да бъдат поправени. Регулярното набиране на вода в организма и вярното систематизиране подсигуряват сполучливото превозване на жизненоважните хормони, хранителни субстанции и химически вещества снабдители.

Как да победя рака?

Но за какво хората не имат вяра в лечебната мощ на водата? Може би тъй като неналичието на вода в другите елементи на тялото провокира разнообразни признаци и води до разнообразни болести. И хората се отнасят надменно и мощно скептично към това, че водата може да лекува големия набор от диагнози. Но те бъркат!

Представете си по какъв начин гледат на нас хората, когато на техния въпрос „ Кое е първото нещо, което би трябвало да трансформира, с цел да победя рака? “ ние отговаряме: „ Водата! Нея първо би трябвало да измененията. Без вода няма лековит развой! Трябва още на следващия ден да закупите йонизатор за алкална вода и да започнете да се лекувате и с вода “. Ако и преди е имало учудване, то в този момент става в действителност явно с опулване на очите и задържане на дъха. „ Да, разбираме вашия песимизъм. Но повярвайте ни, колкото повече време харчите в скептични настроения, толкоз по-бързо и по-устойчиво заболяването се настанява във вашето тяло. “
Знаете ли, че етапа на растежа при някои хора продължава до 25-годишна възраст? Всяко малко обезводняване в този интервал може да докара до тежки болести с необратим темперамент. Замислете се какъв брой постоянно в наши дни се срещат дами, които не могат да забременеят. А какъв брой млади мъже не могат да основат потомство? Колко постоянно се среща загуба на плода при първа бременност? Колко постоянно невръстни деца боледуват от левкемия? Колко ниско падна летвата на болните от диабет и от рак?
Младежите през днешния ден не обичат да пият вода. Това е най-тъжният факт на нашето съвремие. Затова и поколенията са все по-болни и по-болни. А стандартната медицина в това време освен че не оказва помощ, а утежнява с практиките си болестните положения.
Пристигаш в онкологичното поделение с рак. След химиотерапия излизаш отново с рак, само че и с наедрял черен дроб, който не устоя на химическата офанзива. След два месеца към този момент си с жълтеница и нараснали чернодробни ензими. След шест месеца си с бъбречна непълнота. И вместо да спре да те тормози, медицината пуска в ход следващото лекарство, което изсушава до изнемогване организма ти...

Живот с „ естественото “

Науката от дълго време е потвърдила, че водата извършва жизненоважна хидролитна функционалност във всички области на обмяната на веществата – всички реакции изискват вода по този начин, както семето покълва с помощта на нея. Тя освен придвижва твърди субстанции, а и спомага за тяхната интензивност. Без нея те не реализират своите функционалности, за които са били предопределени. Тя им оказва помощ да циркулират, да навлизат и да се извеждат.
Човек изпитва болки, без да има очевидна подбуда за тях. И се чудим каква е тя, търсим я и постоянно не я намираме. Това се случва, тъй като подценяваме количеството воден ресурс в организма като допустима причина. И по този начин с годините натрупваме хронични болки, които при започване на тяхната поява ни смущават, само че с времето отлежават като „ нещо обикновено “ и ние живеем с тях, макар че те ни припомнят всеки ден за себе си.
Локалната потребност от вода постоянно провокира болки в региона на черния дроб. Хората споделят: „ Нещо тук ме боде от месеци “. Или пък: „ Имам непрекъснато главоболие. Дали не е, тъй като не вървя до тоалетна? “. А в действителност човек не върви до тоалетна постоянно, тъй като не приема задоволително вода и тъй като се храни с изсушаващи тялото храни, които го затлачват и вършат фекалиите толкоз твърди, че перисталтиката в червото не може да се оправи. „ Ям и хапвам, а нищо съвсем не излиза “ – установяват доста хора. Това е, тъй като в организма няма задоволително вода и ненужното се отсрочва по червата, без да се извежда.
Болки в ставите, остеопороза, ревматоиден артрит, болки в храносмилателния тракт, в гърба, пукане на костите, в прасците, крампи на мускулатурата, болки в главата, нередовна дефекация, неприятен мирис, неприятна миризма на тялото, миризливо потене, бодърствуване, хронична тревога, нервност – всичко това са признаци на обезводняване...
Втората част очаквайте във февруарския брой на Списание 8

Част от вас ни познават около шестте книги, които написахме, придвижването „ Бъди смяната! “, фейсбук групата „ Удоволствието да бъдем здрави! Бъди смяната! “, разнообразни семинари, телевизионни излъчвания и упоритата ни работа да разкажем на повече хора за връзката сред здравето и чистата вода.
е шестата книга на Ади и Милен Цанови.
В нея те преглеждат многочислените изгоди и качества на водата и разкриват разрушителното влияние, което оказва обезводняването върху организма, започващо от утробата и продължаващо до дълбоки старини.
Статията е оповестена в бр.1/2023 на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР