В 58-ия ден на протест срещу правителството на Бойко Борисов

...
В 58-ия ден на протест срещу правителството на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Ден 58: Детски играчки за полицаите

В 58-ия ден на митинг против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев събралите се в триъгълника на властта се готвят да подаряват детски играчки за служителите на реда. Инициативата им е отговор на, която протече в петък. Тя се случи ден откакто изпълнителният шеф на компанията Мариан Колев обществено се оплака, че полицията едвам не е ослепила 17-годишния му наследник, който е бил напръскан с химическо вещество по време на митинга на 2 септември.

“Взехме количка с играчки от Хиполенд в символ на взаимност! Довечера на “Нас не ни е боязън, ден 58”, елате и вие с детски играчки, по опция купени от Хиполенд, с цел да покажем дружно поддръжката си ", показаха във фейсбук от “Отровното трио”.

По-рано в петък проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиар специалиста Арман Бабикян се обърнаха към депутатите от опозицията в българския парламент.

“Призоваваме обществено всички партии, които настояват, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, въз основата на своя морал и чест, да изоставен пленарните съвещания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият явен знак за разграничение от тази автократична власт и унищожаване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов”, показаха те.

И допълниха, че Народното събрание към този момент не е органът, в който опозицията е коректив, а " нотариус " на от дълго време взети и изтъргувани еднолични решения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР