В 51-вия парламент българските граждани имат историческа възможност да пренаредят

...
В 51-вия парламент българските граждани имат историческа възможност да пренаредят
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: В 51-вия парламент българските граждани имат историческа възможност да пренаредят политическия пъзел

В 51-вия парламент българските жители имат историческа опция да пренаредят политическия пъзел като излязат и гласоподават. Това сподели депутатът от „ ИТН " Станислав Балабанов в предаването „ Тази събота " по бТВ.

При ниска изборна интензивност има огромна заплаха след изборите на 27 октомври скоро да има нови такива при започване на идната година, предизвести той.

Относно предлагането на ПП-ДБ за експертен кабинет с равноотдалечен от всички партии министър председател депутатът от Има Такъв Народ разгласи, че неговата партия първа е стартирала концепцията за експертно държавно управление.

„ Ние поставихме фундамента и основата на естествения разговор в Народното събрание. Програмата, която утвърдиха всички, ще е основа за диалозите в 51-вия парламент, тъй като Има Такъв Народ ще бъде незаобиколим фактор ", разяснява още Станислав Балабанов.

Реформата в антикорупционното законодателство не значи едно лице да бъде сменено с друго, акцентира той. Има Такъв Народ не е подкрепила предлагането, тъй като не желае да взе участие в интригите сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. „ ПП-ДБ, променяйки Конституцията и текста в главния закон, сами сложиха ограничаването, че премахването на който и да е от КПКОНПИ касае конституционно болшинство от 160 гласа. Кирил Петков като основател на закона предишния ден не беше в зала, пет индивида от Политическа партия липсваха. Защо се крие Кирил Петков? Има Такъв Народ не взе участие в този фарс, защото и с нашите, и без нашите гласове не вършим услуга на никого ", разяснява Балабанов.

бТВ, „ Тази събота "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР