В 5:30 сутринта на 12 ноември 2020 г. 14-годишният син

...
В 5:30 сутринта на 12 ноември 2020 г. 14-годишният син
Коментари Харесай

Мелиса Кадик от Real Vanishing Act: Истинската история зад слуховете за самоубийство, убийство и червената херинга

В 5:30 сутринта на 12 ноември 2020 година 14-годишният наследник на Мелиса Кадик я чу да напуща фамилията вкъщи и допусна, че е тръгнала на нормалното си утринно бягане из богатото източно предградие на Сидни Доувър Хайтс.

Както е изследвано в документалния филм на ITV The Real Vanishing Act: Missing Millionairess, 49-годишната финансов консултант, която беше излязла без портфейла или ключовете си, в никакъв случай повече не беше забелязана и до ден сегашен не е ясно какво тъкмо се е случило с нея. Това, което се знае обаче е, че в дните преди тя да изчезне, управляващите нахлуха в дома на Кадик като част от следствие за машинация. Твърди се, че в продължение на осем години видимо сполучливата бизнесдама е присвоила сред 20 и 30 милиона $ (10,5 милиона до 15,3 милиона английски лири) в опит да финансира първокласния си метод на живот.

Твърди се, че Кадик е употребила лиценза на другар, с цел да се показва подправено за финансов консултант, като нейната скица дава достъп до средства от пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР