В 48-ото НС коалиция Българския възход апелираше за диалог и

...
В 48-ото НС коалиция Българския възход апелираше за диалог и
Коментари Харесай

Стефан Янев: Напускането на хора е оздравителен процес в Български възход

В 48-ото Народно събрание коалиция „ Българския напредък ” апелираше за разговор и взаимоотношение сред партиите и решения в полза на българските жители. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” водачът на партия „ Български напредък ” Стефан Янев.

Той разяснява и хората, които напуснаха редиците на партията му. „ Тръгнаха си хора, чиито персонални упоритости се разграничават от съответните хрумвания и стратегии на партията. Те са задоволително ясни и съответни ”, съобщи Стефан Янев и отхвърли това да е лидерска неточност. Кандидатът за народен представител назова процеса „ възстановителен ”.

„ Въпросът с инфлацията е един от значимите въпроси, по които ние считаме, че би трябвало да има диалог в обществото и надлежно ние от Политическа партия БВ предлагаме съответни ограничения ”, съобщи Янев.

Те включват битка с картелите, тъй че да се резервира целостта на пазара и пазарните правила, посочи политикът. Лидерът на БВ разяснява и опцията Паметникът на Съветската войска да бъде изместен.

„ Да вземем етимологията на думата „ монумент ”. Това е паметта. Историята – хубава или неприятна, се е случила по избран метод. Ако ние имаме такова нихилистично отношение към нашата лична история, ние сме на път да пренапишем цялата си история и да останем без история ”, съобщи Янев.

По думите му паметниците би трябвало да се правят оценка с техните позитивни и негативни страни, само че би трябвало да останат. Темата се политизира предизборно, безапелационен е кандидат-депутатът.

Относно даването на военна помощ за Украйна, водачът на „ Български напредък ” съобщи, че на първо място националният ни интерес е да не пострадат отбранителните ни качества.

„ Това е логиката. Ние като страна би трябвало на първо място да се грижим за личния си защитителен потенциал, да го надграждаме, защото с години не сме го правили редовно ”, разяснява той.

Стяфан Янев е безапелационен, че ще бъде образуван постоянен кабинет в границите на идващия парламент и съобщи подготвеност от партията му да работят в тази тенденция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР