В 48-ото Народно събрание трябва да се говори с всяка

...
В 48-ото Народно събрание трябва да се говори с всяка
Коментари Харесай

Тома Биков: Мисля, че имаме всички шансове да бъдем на първо място

В 48-ото Народно заседание би трябвало да се приказва с всяка една партия, без значение дали е съпротива или ръководеща. Такова мнение изрази в студиото на „ Събуди се” Тома Биков от ГЕРБ.

„ Мисля, че имаме всички шансове да бъдем преди всичко. По-важно е след изборите какво ще се случи. Трябва да оставим всички благоприятни условия отворени. Би било извънредно неприятно политическата рецесия да продължи. Това ще се случи, в случай че ГЕРБ не взе участие в управлението”, сподели още депутатът.

По думите му предходното държавно управление се е самосвалило със спада на ръководещото болшинство. „ То беше резултат от една доста сбъркана структура, която беше препоръчана декември, когато се формираше кабинетът. Управляващите започнаха да пишат стратегия чак, откакто подадоха оставка. Това е парадоксално. Не съумяха да изработят механизъм за взимане на решения. В последна сметка се стигна до това, което те назовават неприятна връзка вътре в обединението. Всъщност приказваме за липса на реалистични цели, които да бъдат постигани. Всичките бяха нереални. Някак си не можаха да схванат, че задачата - ГЕРБ да не бъде във властта, беше изпълнена на 3 ноември. Самите ние казахме, че сме в опозиция”, изясни Биков.

За газоподаването от „ Газпром”:

„ За да тече оттова газ, би трябвало да се прекарат още два газопровода. Иначе ние просто строим на голо поле един газопровод, който не е обвързван там, откъдето идва газа. ГЕРБ подписваше контракти с компанията, тъй като това беше най-евтиният газ. Асен Василев сбърка, тъй като договорът завършва в края на годината. Той разгласи, че въобще няма да водим преговор с „ Газпром”. Смятам, че България би трябвало да откри 3 милиарда кубика газ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР