В 478 секции ще гласуват днес близо 230 000 избиратели

...
В 478 секции ще гласуват днес близо 230 000 избиратели
Коментари Харесай

210 кандидати за 8 мандата в Хасково

В 478 секции ще гласоподават през днешния ден близо 230 000 гласоподаватели в 29 МИР-Хасково. 345 са секциите с машинен избор, а 15 с по две устройства.

Гласуването стартира в 7 ч. и завършва в 20 ч., само че не по-късно от 21 ч., когато пред секцията има негласували гласоподаватели.

12 са преносимите секции, формирани в изборния регион на база подадените 405 заявления- по 4 такива секции в общините Минерални бани и Стамболово, 2 в Хасково и по 1 в Маджарово и Ивайловград.

Секции има в следствения арест в Хасково, МБАЛ – Хасково, Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести в хасковския квартал „ Болярово “ и в МБАЛ „ Св. Екатерина “-Димитровград.

Служителите на бранш „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР-Хасково ще работят и през днешния ден от 08:30 до 19:30 часа за издававе на удостоверения за гласоподаване.

От ОД на МВР-Хасково напомнят, че са да бъде издадено уверение, което да послужи единствено пред СИК през днешния ден, е належащо жителите персонално да подадат искане в ОДМВР Хасково или в районно управление (на МВР) Димитровград, районно управление (на МВР) Харманли, районно управление (на МВР) Свиленград, районно управление (на МВР) Ивайловград или в районно управление (на МВР) Тополовград от 08.30 ч. до 19.00 часа. Удостоверенията за практикуване правото на глас се издават единствено след приемане на заявление за издаване на персонална карта, уточтяват от хасковскията Министерство на вътрешните работи дирекция. Както и, че удостоверения за деклариран непрекъснат и сегашен адрес се издават от общинската администрация.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР