„В 45-о и 46-то Народно събрание БСП показа, че сме

...
„В 45-о и 46-то Народно събрание БСП показа, че сме
Коментари Харесай

Кристиан Вигенен: Ще вляза от Ямбол, но ще браня интересите ...

„ В 45-о и 46-то Народно заседание Българска социалистическа партия сподели, че сме политическа мощ, която умее да слага партийните ползи на второ място, като пред тях са тези на хората и страната. Надяваме се да има от ден на ден депутати, които са подготвени да водят разговор, с цел да може да съберем болшинство, което да излъчи едно стабилно държавно управление “. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, който пристигна в Пловдив да записва алената листа, чийто лидер е. Бившият външен министър води и листата в Ямбол, откъдето счита да влезе в Народното събрание. Вигенин обаче даде обещание да защитатава и ползите на пловдивчани.



„ Ще работя за Пловдив със същата сила, с която и до в този момент съм го правил “, означи Вигенин. И акцентира, че е осведомен, че главните проблеми на града са извеждането на трафика и развиването на спорта.



„ Имаме и много хрумвания, които са свързани с развиването на промишлеността, разкриването на нови работни места, макар че Пловдив е един от градовете, които са привлекли най-вече вложения на глава от популацията – има какво да се желае. То може да бъде реализирано с една интелигентна политика на локалната власт, подкрепена от една интелигентна политика от идващото държавно управление “, разяснява Вигенин. Той акцентира, че в предизборната акция на Българска социалистическа партия са залегнали редица секторни срещи с лекари, учители, като задачата е да се очертаят проблемите на съсловните организации.



Според лидера на листата в Пловдив - град е пристигнало извънредно време да се акцентира на решенията на проблемите, пред празното говорене. Затова от Българска социалистическа партия към този момент са подготвили свои проект за справяне с провокациите, които стоят пред страната ни, както и предложение за бюджет 2021.

Левицата, отпред с Кристиан Вигенин, ще се бори за най-малко два мандата от Пловдив- град на идните парламентарни избори.

" Това, което ни сплотява е повече от това, което ни разединява ", означи Вигенин във връзка това, че пловдивските социалисти отхвърлиха да наредят своите оферти за листата.



Решението Вигенин да води листата в града под тепетата било взето от Националния съвет откакто Иво Христов оповестил, че се отдръпва от кариерата си като народен представител. Амбицията му е да активизира цялата партийна организация. Иван Петков-Бебето е подложен на второ място в алената листа за 16-и МИР след лидера Кристиан Вигенин. Така той се обрисува като най-сигурния пловдивски народен представител от Българска социалистическа партия в идващия парламент. Трети в листата е Димитър Георгиев, а четвърти- Румен Григоров. По време на внасянето на листата за Пловдив – град стана ясно, че Тодор Кръстев се е отказал да взе участие в борбата, поради „ обвързване, което законово не му разрешава да взе участие “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР