В 4:54 часа българско време Брат Пит направи един много

...
В 4:54 часа българско време Брат Пит направи един много
Коментари Харесай

Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Кръгом и пак напред!

" В 4:54 часа българско време Брат Пит направи един доста скъп комплимент, сравнявайки Мария Бакалова с Мерилин Монро. Това беше едно пояснение в обич към Академията. Всичко занапред следва за Мария. " - показа Петя Дикова за премиите " Оскар ". Българската актриса не получи премията за поддържаща женска роля. Статуетката отиде при Юн Йо-Джонг за „ Минари “.

В деня преди раздаването на премиите " Оскар " режисьорът Ивайло Пенчев поискал на Мария Бакалова триумф и доста филми. Актрисата взе участие в неговия филм " Като за последно " в ролята на Александра.

" Вчера й пожелах нека не е като за последно. Тя е извънредно надарена, борбена и амбициозна. На пърия снимачен ден на кино лентата трябваше да скочи от Аспаруховия мост. Такъв боязън имаше в очите й и все пак тя го преодоля - застана, в първия дубъл беше леко неуверена, след което сподели, че можем да създадем колкото желаеме повторения. Това приказва за упоритост и отдаденост. "

Според него фактът, че е стигнала до Оскарите е голям триумф. Той не регистрира това, че не е взела статуетката като проблем.

" Както споделят в казармата - Кръгом и отново напред! " - добави с оптимизъм.

Режисьорът признава, че не е гледал " Борат 2 ", само че е сигурен, че Мария се е показала добре.

" Тя е от дребното артисти, които идват на терен готови - знаят си текста наизуст, не съчиняват и не измпровизират ".

За ролята в лентата тя се бори с още над 800 девойки. Налага се даже режисьорът да прекъсне фотосите на кино лентата " Като за последно ", с цел да може Мария Бакалова да се яви на кастинг за последния кръг за " Борат ". По това време за плана не се е злаело доста, а единствено, че става дума за огромна холивудска продукция.

За артиста Калин Врачански пък това, което Мария прави, е съществено и комплицирано: " Един млад артист, който застава до звезда като Саша Барън Коен, би трябвало да предолее страховете си и да извърши неговите инструкции. Тя го прави по подобен метод, че освен Саша е удовлетворен от нея, само че и цялата Академия ".

Калин Врачански споделя, че и той, и негови сътрудници са на мнение, че това, което Мария Бакалова прави, е необикновено.

" Бих желал да я поздравя сърдечно за всичко, което се случи с нея! " - прям е артистът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР