В 35-ият ден на антиправителствени протести в столицата с искане

...
В 35-ият ден на антиправителствени протести в столицата с искане
Коментари Харесай

Протестиращите сложиха шапки-прасета, расте лагерът на Орлов мост

В 35-ият ден на антиправителствени митинги в столицата с искане за оставки на държавното управление и на основния прокурор ситуацията беше спокойна и на трите барикади - на площад " Независимост ", пред Ректората на Софийския университет и на Орлов мост. През блокадите се пропущат коли за спешна помощ. Част от протестиращите през днешния ден носеха шапки-прасета, съобщи Българското национално радио.

Шествието на протестиращите от площад " Независимост " стигна до Орлов мост малко преди 22:00 ч. То протече умерено и с по-малко звук от нормално. Бурни страсти имаше, единствено когато хората прекосяваха около постройката на Народното събрание, оградена от два реда служители на реда. Повечето участници се разотидоха след проявата. Към среднощ бяха останали малко хора.

Над 40 са към този момент палатките и тентите в лагера на Орлов мост. Загражденията са от пейки, палети, контейнери и кошчета за боклуци, автомобилни гуми и даже пътни знаци. Покрай загражденията са сложени постери с разнообразни претенции на протестиращите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР