В 32-ия кръг на Първа лига се изправиха два от

...
В 32-ия кръг на Първа лига се изправиха два от
Коментари Харесай

Остава ли Кристиан Димитров в Ботев?

В 32-ия кръг на Първа лига се изправиха два от топ отборите в българския футбол - Ботев Пд и Левски. "Сините " надвиха с 3:1 в Коматево, а за "жълто-черните " следващ мощен мач изнесе Кристиян Димитров.

Неговите непрекъснати изяви накараха медиите да го пращат непрекъснато надалеч от Ботев. Кандидатите за подписа му са Левски и ЦСКА, само че той не вижда проблем и да остане при "канарчетата ".

"Няма проблем. Изкарвам си мачовете до края, само че за какво да не остана в Ботев ", съобщи Димитров особено за DIEMA SPORT. В навечерието на дуела с Берое, прочут още и като Битката за Тракия, той отново се върна на несполуките за отбора му против "сините ".

"Мисля, че не влязохме добре в срещата. Влязохме лековато. Губехме много единоборства. След първия техен гол се събудихме. Контролирахме мача съвсем до края, само че по-късно ни вкара два гола на контраофанзива ", проучва бранителят и приказва и за мача с беройци.

"Сега ни следва мач с Берое. След това идва и дуелът за Купата, само че към момента не мислим за тази среща. Разбира се, има тръпка, само че гледаме мач за мач. Имаме положителни резултати против тима на Берое, мисля, че можем да победим с добра игра ", съобщи той и приказва за финала Купата.

"Всички момчета го реализираха. Не единствено аз - всички го реализираха. Това е духът на Ботев. Личи се, че Купата ни е приоритет ", съобщи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР