В 23:16ч се случва Новолуние в знак Скорпион в 12

...
В 23:16ч се случва Новолуние в знак Скорпион в 12
Коментари Харесай

Тази вечер е Новолуние

В 23:16ч се случва Новолуние в символ Скорпион в 12 градуса и 40 минути. Засяга повече представителите на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей от 2-ра декада и тези, които имат планети в тези зодиакални знаци от 10 до 14 градуса. Влиянието на Новолунието ще продължи през идващите две седмици и ще ни води до лунното затъмнение на 19 ноември, което ще ускори неприятните събития. Изисква се внимание и рационални решения и ходове.

Новолунието е ново начало, само че защото Луната е в съпротива на назадничав Уран и площ със Сатурн – това ново начало няма да бъде нито елементарно, нито просто и ни подсказва, че навлизаме в интервал на битка, интервал на превъзмогване на огромни трудности и компликации, интервал на неустойчивост и смяна.

Бързи промени и непредвидени срещи с хора, които ще играят решаваща роля в живота ни.

Опозицията Новолуние-Уран ще даде наклонност към подтик за независимост - ще желаеме да живеем пълноценно, без правила, в търсене на свободата и правата си.

Разбира се, неочакваните промени могат да ни доведат до вълнуващи благоприятни условия, в случай че имаме самообладанието да ги управляваме вярно и трезво, само че присъединяване на Марс ще подтиква към импулсивни реакции.

Направете единствено едно нещо преди лягане и всичко, което пожелаете, ще се сбъдне. Причината тази млада Луна да бъде толкоз мощна е, че Луната, Слънцето и Марс са в знака Скорпион, а след ден към тях се причислява и Меркурий.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да вземете лист хартия и молив. Запишете на хартия всичко, което желаете да постигнете през идващите шест месеца, само че номерът е да формулирате желанията си по този начин, че да звучат, като че ли към този момент се е случило и сте доста признателни за това.

Например: „ Толкова съм щастлив/а и горд/а със себе си, тъй като отслабнах и тежа 53 кг “. След като запишете някои от вашите стремежи или цели, прочетете ги всички в тяхната целокупност и по-късно сгънете хартията два пъти. След това можете да оставите тази сгъната хартия извън на балкона или до прозореца, където лунната светлина може да я „ вижда “. Също по този начин е значимо да поставите камък, кристал или раковина върху листа.

Много астролози поучават, до момента в който пишете всичките си стремежи, да слушате музика, която ви харесва и която повдига позитивните ви трептения.

Когато денят изгрее и слънцето влезе в контакт с вашия лист, приберете листа, където никой да не го вижда, не разказвайте на никого за това. На идващото новолуние вижте кое се е изпълнило. Тогава ще подмените с нов лист с стремежи. Някои неща се случват по-бавно и би трябвало неизменност. Друга причина да не се осъществен желанията ви е погрешно формулиране или в случай че по някакъв метод сте нарушили свободната воля на някого и ориста не желае да ви спомага.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР