В 22:44 часа днес фазата на Новолуние настъпва в зодия

...
В 22:44 часа днес фазата на Новолуние настъпва в зодия
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци – кои желания ще се сбъднат

В 22:44 часа през днешния ден етапа на Новолуние настава в зодия Близнаци. Днешният ден е най-подходящ за сбъдване на стремежи, само че единствено от сферите, които Близнаците покровителстват.

Зодия Близнаци дава отговор за пътуванията, образованието, интернет, писането, сръчността, търговията, интелекта, логичност, придвижване, изразяването с думи, общителността, връзките с братята и сестрите.

Препоръчва се желанията да се записват на лист хартия в границите на 24 часа след началото на Новолунието, като за най-силни се дефинират първите 8 часа. Запишете до 10 стремежи и ги визуализирайте, все едно към този момент са се сбъднали, с цел да им придадете в допълнение позитивна сила.

Нужно е също, когато си пожелавате нещо, събитието да визира само вас, тъй като стремежи, с които се пробвате да повлияете на непозната орис, не се сбъдват. Трябва да споменете и интервала, в който очаквате съответните стремежи да се осъществен.

Подходящи стремежи са Искам изцяло да развия уменията си за писане и говорене до края на седмицата. Искам сполучливо да приключа образованието си до края на тази година. Искам да привлека подобаващите купувачи за моята стока до края на месеца.

 Зодия Близнаци

Когато желанията ни се осъществен, наложително би трябвало да благодарим и да скъсаме листа, на който са записани.

Новолунието в Близнаци ще ни помогне да открием верните способи за връзка с останалите хора. Днешният ден ни дава шанса да подобрим контакта с околните си.

Любопитството ни и желанието да изследваме всичко към себе си ще се засилят. Късмет ще имат хората, които не се тормозят да опитват и да се разнообразяват.

Жаждата за нови познания също ще е по-силна с това Новолуние. Сега е най-подходящото време да разтеглим мирогледа си, започвайки нова книга или общувайки повече.

 Новолуние в Близнаци

Така че останете уединено със себе си, своите мисли и фантазии, обмислете ги добре и запишете желанието си, като го пресъздавате - нужно е да насочите цялото си предпочитание и мощ на мисълта към пожеланото, с цел да може Вселената да откликне на вашата молба.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР