В 21-ви век всеки човек има профил в поне една

...
В 21-ви век всеки човек има профил в поне една
Коментари Харесай

Ето как зодиите използват виртуалната комуникация в 21 век

В 21-ви век всеки човек има профил в най-малко една обществена мрежа.
Нека забележим по какъв начин всяка зодия употребява виртуалната връзка: 
Овен
Това е вашата опция да покажете на света какво имате и да излъчите себе си - разпространете известието си и бъдете чути. Когато поддържате връзка с другите, предпочитате сбита връзка, която стига до точката. Трябва обаче да внимавате, тъй като текстът не е нюансиран; това, което смятате за директна връзка, може да бъде разбрано неправилно.
Телец
Нищо не е толкоз положително, колкото персоналната връзка за Телец, тактилен земен знак. За вас Zoom е пътят, защото можете да получите най-малко образна информация. Освен това Zoom има конфигурация, която ви разрешава да подобрите външния си тип, което е потребно за знак, ръководен от Венера (планетата на красотата), тъй като когато изглеждате по-добре, се чувствате по-добре.
Близнаци
Комуникацията е толкоз значима за вас. Вероятно ще бъдете в Skype на компютъра си, ще пишете текстови известия с другар на телефона си и ще управлявате известията си в обществените медии на вашия iPad едновременно. Откривам, че Близнаците също обичат да приказват по телефона; ще желаете да се свързвате за същински диалози допустимо най-често.
Рак
От всички знаци вие евентуално сте най-подходящи за тази карантина; в края на краищата вашият знак е всичко за дома. Това е време за готвене, разчистване и превозване на време със фамилията си. За виртуална връзка телефонът и текстът работят добре за вас - всичко, което ви разрешава да останете в комфортните си облекла или увити в одеяло, притиснати към вашия домакински любим.
Лъв
Използвайте това като опция да изградите онлайн платформа за себе си, с цел да покажете гения си. Излъчвайте най-новите си хрумвания, комедии или осъществявания по IGTV или Фейсбук. Стартирайте страница в YouTube. Въпреки че можете да бъдете мощен водач по време на Zoom среща, най-вероятно ще употребявате обществени медии за връзка. Мислете за Instagram като за едно огромно празненство и се свържете с колкото се може повече нови хора.
Дева
Вместо видео или телефон, може да се окажете по-склонни да се облягате на писмена връзка през това време, като текстове, известия или имейл. По този метод можете да докажете какво изпращате и да сте сигурни, че казвате идеалните думи, с цел да предадете вашите известия. Във видеоразговори вие сте наблюдаващ. Обръщате внимание на фините подсказки, тъй че този притежател работи добре за вас, изключително Skype и Zoom.
Везни
Като един от най-социалните знаци на Зодиака, може да пропуснете връзката с хора IRL повече от други. Уговорете се да организирате Zoom празненства или диалози в Гугъл. Съберете най-близките си другари дружно за онлайн събиране и колкото повече, толкоз по-весело. Zoom също има тази страхотна функционалност, където можете да подобрите външния си тип. Това е направено за Везни. Вие се грижите за това по какъв начин изглеждате.
 Пет метода да усъвършенствате връзката с колегата си Пет метода да усъвършенствате връзката с колегата си
Имате компликации в връзката с вашата половинка? Не се тревожете! Ние сме тук, с цел да помогнем с тези пет скъпи съвета: 1. Идентифиц...
Скорпион
Когато поддържате връзка, вършиме това на три равнища едновременно. Чувате какво се споделя, интуитирате какво не се споделя и изчислявате какво би трябвало да се каже, с цел да повлияе на резултата. Вие сте стратегически в връзката си, даже виртуална. По-лесно е да разберете тези фини улики по време на видео диалози, FaceTime, Zoom или Skype диалози. Текстовете постоянно са добра насочна точка, само че за същински, задълбочени диалози желаете да ги преместите онлайн. Помага да видите мимиките на някого, да прочетете езика на тялото му и да се настроите на това, което не се споделя.
Стрелец
Това време може да е по-предизвикателно за вас от другите знаци. В края на краищата цените свободата на първо място и евентуално не обичате рестриктивните мерки. Вие също сте човек, който постоянно е в придвижване. Във вашата виртуална връзка харесвате простотата на текстовете. Бърза, точна връзка. Освен това можете да употребявате емотикони, когато думите не са задоволителни. Може да се почувствате поразително, в случай че сте останали по телефона или на диалог в Skype прекомерно дълго, защото вниманието ви може да не продължи. Така че е по-вероятно да имате няколко къси взаимоотношения с разнообразни хора през целия ден. Поддържайте нещата леки и забавни; нищо прекомерно тежко сега.
Козирог
 6 елементарни изречения, които мъжете и дамите поясняват друго 6 елементарни изречения, които мъжете и дамите поясняват друго
Всички знаем, че мъжете и дамите са разнообразни. Оттук от време на време настават много недоразумения. Ето образец за 6 елементарни изречения, които се тълку...
Вие сте първият, който намира способи да останете продуктивни от у дома, тъй като сте задвижвани и не желаете нищо да ви стопира. Можете елементарно да се адаптирате към нови платформи или технологии, тъй като отделяте време да ги научите. Що се отнася до виртуалната връзка, вие сте директен, непосредствен и явен. Вие сте удобен комуникатор с ограничаване във времето, който не желае да прекара през целия ден в диалог. Имате какво да вършиме. Вие сте усвоили изкуството да приключвате, преди диалогът да продължи прекомерно дълго.
Водолей
Създадени сте за виртуално свързване и евентуално имате положителни връзки с технологиите. В последна сметка, вашият знак е обвързван с технологии и нововъведения. Ако се чувствате изостанали, ще наваксате и ще станете майсторски във виртуалните връзки. Подобно на въздушните знаци Везни и Близнаци, имате потребност да се свързвате с другите и да споделяте хрумвания. Използвайте обществените медии за своите обществени обекти, с цел да откривате нови онлайн групи или да създавате нови другари. Що се отнася до съществуващите другари, вие сте този, който стартира да се събира FaceTime или Zoom happy hour. Бихте могли да откриете нови способи да се свържете със остарели другари. Това е част от цялостната агресия / смяна в живота, която претърпявате, когато Сатурн влиза във вашия знак.
Риби
Ако имате постоянни проблеми с технологиите, това може да бъде разочароващо време за вас. Вероятно ще би трябвало да разчитате на вашия ESP. Вероятно ще се развием до точката, в която поддържаме връзка посредством телепатия и вие можете да започнете наклонността. Използвайте това като опция да увеличите интуицията си и да развиете духовните си способности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР