В 21 век всеки е завладян от силата на технологиите.

...
В 21 век всеки е завладян от силата на технологиите.
Коментари Харесай

Как да ползваме устройствата си по-дълго време

В 21 век всеки е превзет от силата на технологиите.

Ползвайки цялата „ палитра “ от tech нововъведения, приложения, игри и уеб сайтове, доста постоянно се унасяме в сърфиране и не усещаме по кое време батерията на устройството, което употребяваме, си отпътува.

Затова в новия епизод на Ctrl Alt Del, софтуерният влогър Цецо дава няколко съвета по какъв начин да съхраним батерията си по-дълго време заредена.

Независимо дали става въпрос за телефони, преносими компютри или таблети, екрана на устройството, което употребяваме, е най-големия потребител на електричество. Ако понижим яркостта на екрана до степен, в която въпреки всичко може да виждаме, батерията ни ще издържи повече.

Компютрите ни наблюдават? Разберете коя е най-търсената информация за всеки човек

Как да разберем паролата за Wi-Fi

Полезни хитринки за Windows 10

Друг огромен зложелател на батерията, това са представителите, по тази причина в случай че понижим силата на звука или просто да използваме слушалки, ще удължим живота на батерията. Първо, че звукът ще е по-добър със слушалките и второ - батерията ще ви издържи доста по-дълго.

Също по този начин софтуерният влогър разрушава някои легенди по отношение на запазването на батерията за по-дълго време. Програмите и приложенията за удължение живота на батерията не постоянно, а по-често изобщо не оказват помощ за това.

Така наречените мениджъри на батериите по-скоро бавят телефона ви, заемайки непотребна памет в него.

Също по този начин, трикчетата с вадене батерията на вашия преносим компютър, до момента в който е на заряд, както и избягването на зареждане на вашето устройство цяла нощ, от дълго време не са нужни.

С развиването на литиево-йонната технология не е нужно да се тормозим с тези неща.

За да разберете още по какъв начин да запазите живота на батерията си за по-дълго, гледайте новия епизод на Ctrl Alt Del:

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР