В 21-та седмица от бременността си Анагрет Раунгик разбира, че

...
В 21-та седмица от бременността си Анагрет Раунгик разбира, че
Коментари Харесай

65-годишна роди четиризнаци. Вече има 13 деца

В 21-та седмица от бременността си Анагрет Раунгик схваща, че е бременна не с едно, а с четири бебета. Според лекарите това е здравно знамение, като се има поради, че германката е на 65 години.

Тя е заченала ин витро, само че не в Германия, където процедурата е неразрешена за дами в преклонна възраст. Анагрет се подлага на изкуственото осеменяване в Украйна.

След като излиза наяве, че тя чака четири деца, медиците са на мнение, че някои от зародишите е по-добре да бъдат отстранени. Становището им е поради сигурността им, както и тази на бъдещата майка, която обаче изрично отхвърля това да се случи.

 Снимка 313236

Три месеца преди термина, незабавно одобряват германката в болница. Преждевременното раждане приключва наред за всички участници в него. Така на бял свят се появяват три момчета и едно момиче. Всички те утрояват тежестта си по време на престоя в болничното заведение.

И с цел да стане изненада към това раждане цялостна, към възрастта на родилката ще прибавим и обстоятелството, че тя към този момент е майка на 13 деца, които са на възраст от 9 до 44 години. Някои от тях към този момент имат свои деца, което прави Анагрет много необикновена баба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР