В 21-и век знанията за здравословно хранене са много повече

...
В 21-и век знанията за здравословно хранене са много повече
Коментари Харесай

Сложи край на пърженето с мазнина, използвайки този нов продукт

В 21-и век знанията за здравословно хранене са доста повече и готвенето по потребен метод е основна цел на доста семейства. Именно концепция по какъв начин да приготвиш обичаната си храна по нов и здравословен метод ти дава новият апарат Делимано Еър Фрайър .

1. Уредът.

Делимано Еър Фрайър сменя добре познатата лой с парещ въздух и по този начин ще стигнеш до страхотни потребни способи за подготвяне на ястия. Почиства се доста елементарно и има таймер за изключвен за по-голяма сигурност. Делимано Еър Фрайър готви благодарение на горещия въздух, циркулиращ в уреда. Мощността от 1500 вата доава късмет нещата да се подготвят бързо, елементарно и здравословно. Резултатът е готвиш с малко или съвсем без лой, а получаваш подготвени приготвени ястия. Така можеш да правиш към този момент обичаните си пържени картофки, панирани меса, зеленчуци, морска храна и прочие вускотии.

2. Технологията.

Технологията на уреда е огромната му загадка. Въздухът вътре се нагрява до 200 градуса и по този начин циркулира към храната. В последна сметка имаме подготвена хрупкава и вкусна храна с приятна златиста коричка. Кошницата на уреда е със специфични отвори, през които се оттича мазнината, в случай че въпреки всичко си решил да сложиш такава. Така тя не остава в ястията ти. Не е нужно да продължаваш с обичайните способи на пържене, когато можеш да използваш Делимано Еър Фрайър. Той пържи, пече, задушава и даже може да ти помогне да приготвяш закуски и десерти. Така калориите са по-малко и хапваш здравословно.

3. Подходящ за фамилии.

Кошницата за пържене на Делимано Еър Фрайър е от 2.5 литра и по този начин можеш да приготвиш 700 грама пържени картофки и половин кг месо на веднъж. Перфектна алтернатива за огромна фамилна вечеря. Вътрешният таймер пък внимава храната ти да не загори, с цел да е съвършена, когато я поднасяш на фамилията.

4. Регулиране на температурата

Можеш да регулираш температурата на готвене от 80 до 200 градуса, по отношение на желанията си. В огромната кошница пък може да се готвят както пикантни и солени ястия, по този начин и сладкиши. Перфектен е да замести фурната или пърженето като способи, по които до момента си приготвял храната си.

 

 

* обява

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР