В 2022 г. да почине човек на опашка за олио

...
В 2022 г. да почине човек на опашка за олио
Коментари Харесай

Александър Сиди: В 2022 г. да почине човек на опашка за олио не е скандално, отвратително е

В 2022 година да почине човек на опашка за олио не е скандално, непоносимо е. Това разяснява съпредседателят на ВМРО-БНД Александър Сиди.

В Бургас умира човек. В Шумен се сбиват, през това време вицепремиерът Корнелия Нинова конфигурира в Министерски съвет тв приемник, с цел да гледат какви са цените на стоките. Това са всичките ограничения, които предприе държавното управление. Инсталира тв приемник, с цел да гледа в действително време цените на олиото. С това се изчерпаха.

След случая в Бургас прочетох един много безсрамен коментар на член на държавното управление във Facebook, а точно, че: „ Не би трябвало да се редим на олио, че това е неверно, държавното управление се оправя чудесно. “

Прочетох коментар и на други ръководещи - едни елитарни, велики и тяхната истина е последна, а другите са глупави. Та тези елитарни, прелестни човечета изясняват, че България има дребен и елементарен народ, тъй като видиш ли - хората се редят за олио.

Само че желая да им кажа на тези демократични човечета, че този съгласно тях - дребен и доста елементарен народ може доста бързо да ги изгони от там, където са и ще го направи.

Защото този горделив български народ не се реди на опашки за олио от хубаво. Реди се, тъй като е безпаричен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР