В 2.40 ч. е направен и опит за разбиване на

...
В 2.40 ч. е направен и опит за разбиване на
Коментари Харесай

Има заподозрян за един от взривените банкомати

В 2.40 ч. е изработен и опит за разтрошаване на банкомата в кметството на град Баня, община Карлово. Час по-късно е взривено устройство в банков клон в столичния жк "Левски В ", а в 4.20 ч. е взривен и банкомат на ул. "Борис I " в Банкя. Използван е газ, който е предизвикал мощна детонация.

Радев обаче не посочи за кой от случаите полицията към този момент има обвинено лице. Той добави, че сходна наклонност за разтрошаване на банкомати е имало и в други страни преди години , само че посочи, че нарушителите у нас не се справяли задоволително добре с обирите на устройствата.

От началото на годината към този момент има 5 такива случая , само че те не са свързани, уточни още вътрешният министър. За да се откри дали има пропуски, още веднъж ще бъде изработен обзор на предписанията, които са дадени на банките.

През нощта против 5 октомври беше взривен банкомат в “Дружба “ 2, от който бяха откраднати към 53 000 лв..

В нощта против 28 септември с газ беше взривен банкомат на бул. "Цариградско шосе " против постройката на УМБАЛ "Света Анна ".

Месец по-рано, в нощта против 28 август, обирджии използваха бутилки сбит въздух, с цел да откраднат парите от банкомат, ситуиран в банков клон в блок 25 в кв. "Младост ". При гърмежа към 10 000 лв. се разпиляха в близост, поради което се наложи полицията да загради в допълнение региона.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР