В 2,39 ч през нощта е получен сигнал за пожар

...
В 2,39 ч през нощта е получен сигнал за пожар
Коментари Харесай

Огнен ад с три жертви! Двама овъглени в COVID отделение, третият почина в Пловдив!

 В 2,39 ч през нощта е получен сигнал за пожар в многопрофилната болница " Хаджи Димитър " в Сливен. На място незабавно се отзовават 2 екипа от пожарната работа. Установено е, че гори стая на 4-ия етаж, която е част от Коронавирус отделението в лечебното заведение.

В стаята е имало трима индивида, двама от тях починали на място. Третият е изваден и откаран с кола за спешна помощ в центъра за незабавна здравна помощ. Оттам е заведен в Пловдив. Преди няколко минути бе доказана и неговата гибел. Все още няма безапелационна версия каква е повода за пожара.

Смята се, че евентуално е позволена някаква немарливост по виновност на пациентите. Сигналът за пожара не е подаден от личния състав, а от минаващи хора, които забелязали пламъците. Починалите надали са били с тежко положение, само че не се знае за какво не са могли да излязат от стаята.

" Потвърждавам, три са жертвите в отделението. Сигналът е подаден в 2,39 тази нощ. Веднага на място се отзовават два екипа. Гори стая на 4 етаж на болничното заведение в отделението за COVID-19. Установени са две жертви – мъже. Трети мъж, който също е бил в стаята е бил изведен в доста тежко положение. Той е откаран в клиниката по изгаряния в Пловдив, където е умрял. Пожарът не е зародил от кислородната апаратура ", изясни шефът РД " Пожарна сигурност " Сливен Владимир Демирев пред Нова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР