В 19.00 часа днес ще се състои пресконференция на политическа

...
В 19.00 часа днес ще се състои пресконференция на политическа
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ето ги отцепниците от ИТН, сред тях Радостин Василев и Иво Атанасов

В 19.00 часа през днешния ден ще се състои конференция на политическа партия „ ИТН “ в Българска телеграфна агенция.

Извънредна конференция на министъра на младежта и спорта Радостин Василев и група народни представители от „ ИТН “ ще се организира от 18:00 ч. в зала „ Родина “ на Националния стадион „ Васил Левски “.

Извънреден брифинг на Изпълнителния съвет на " Продължаваме Промяната " в Народно заседание, зала " Изток ", ще има от 18:30 часа.

На конференцията е министърът на спорта в оставка Радостин Василев, както и депутатите Иво Атанасов, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Георги Георгиев. Сред имената беше и това на организационния секретар на партията Виктория Василева, само че по-рано изрично е отрекла това да е правилно.

" С голяма горест даваме тази конференция, с цел да обявим, че аз в качеството ми на министър на младежта и спорта не мога повече да поддържам доверието си към водача на Има Такъв Народ и смъквам доверието си от него. България ми е по-важна от подмолните ползи, които най-вероятно владеят нейния водач. Ще напусна Има Такъв Народ с голяма горест ", сподели Василев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР