В 18:00 ч. в събота ще започнат разговорите. Аз съм

...
В 18:00 ч. в събота ще започнат разговорите. Аз съм
Коментари Харесай

Борисов с оферта: ГЕРБ взема всички министри, ПП-ДБ – външно министерство и регулаторите

В 18:00 ч. в събота ще стартират диалозите. Аз съм разчувстван от поканите им, само че моето схващане е за министър председател да води договарянията за кабинет, който може да управлява. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред медии.

„ 100% решението е оставено в ръцете на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Тя ще работи с тези министри, тя ще носи отговорност и подписът под всяко решение ще е неин. Ако продължат обаче, а те не престават, да сменят поголовно, даже когато са в оставка да подписват контракти за над половин милиард лв., да сменят управлението на АПИ в оставка, в АДФИ, в Митници, откакто ги предизвестих – мисля, че няма да остане финансов министър. Но, в случай че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова може да работи с него, да работи “, сподели той.

„ За пръв път разбрах, че министрите в ръководството са второстепенни, а ние сме страна на регулаторите. Колко е неуместно това? В момента има хора, назначени от партии, които сега ги няма – АБВ, „ Атака “, „ Воля “, НФСБ. Щедрото предложение да разделим 50 на 50 регулаторите не е конституционно, нито вярно, нито морално. Може след година да ни няма, може и Политическа партия да ги няма. А ние за 7 години ще предопределяме и ще изхвърляме другите партии от диалога. Ако е било толкоз значимо тези три години, за какво първо сменихме Конституцията, а не регулаторите? “, попита водачът на.

Той предложи „ оферта “: „ вземаме всички министри, даваме им външно министерство и да гласуваме регулаторите единствено с техни хора. “

„ За да няма шумове в системата, ние с не разясняваме. Други хора контактуват с тях, само че това е друга работа “, изясни още той.

„ Като виждам алените рози, които Политическа партия дават на, желая да ги предупредя – с комунистическата партия няма да ръководи и да дели регулатори. Ако желаят да си дават от своята квота, да дадат “, безапелационен е Борисов

Той увери, че ще разделят министрите поравно.

„ В спортното министерство задържаха подкупи за десетки хиляди левове, и досега не наем към кого са отивали. Ако Габриел желае да задържи подкупен министър, да го задържи “, сподели още той.

" Утре стартират договарянията, не престават в неделя, Габриел си избира министрите, договаряме се, по едно и също време с това приказваме за регулаторите, за правосъдната промяна, и когато сме се разбрали, след 1, 2, 3 дни решаваме какво вършим ", заключи той.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР