В 17:19ч Луната сключва тригон със Сатурн. Хората стават по-емоционално

...
В 17:19ч Луната сключва тригон със Сатурн. Хората стават по-емоционално
Коментари Харесай

Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани

В 17:19ч Луната подписва тригон със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период на изолираност и за размисъл. Благоприятно е за връзките с по-възрастни хора. Те могат да окажат поддръжка или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите каузи да се сложат в ред и за организационни преобразования. Идеално време за лековит сеанс.

Луната влиза в символ Лъв. Всичко каквото вършиме, ще се получава добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Действително енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Добре е да има приятни изненади, дарове.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

27 лунен ден стартира в 03:46ч и продължава до 04:54ч на идващия ден – Символ на деня е тризъбеца. Ден на Нептун, обвързван е с водата. Този интервал съставлява хармонично комбиниране на разсъдъка с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообучение. Християните свързват този ден с легендата за рухването на манната небесна.

Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за реализиране на божествена мъдрост и познание.

Днес е доста уместно време за медитативни практики, само че без съсредоточаване върху избрани изображения. Денят е обвързван е с лечителството, молитвите и светлите очаквания за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Добре е човек да е на път и да не се привързва към несъмнено място, да се слуша музика, да се поддържа връзка с природата. Сложността на този ден се състои в това външната пъргавина да се съчетае с цялостното вътрешно разформироване и откритостта ни към тънката информация. Трябва да бъдем по близо до фамилията си и околните ни хора, да им оказваме помощ. Не зацикляйте върху съответни житейски и изключително битови проблеми.

Подходящо време за щедрост, по тази причина е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Секс – Днес би трябвало да има мярка в секса. Правете го постепенно и дълготрайно. Романтична вечеря, приятни диалози, сексуален масаж ще донесат не по-малко наслаждение. Да не се възприема обаче единствено като машинален развой. В основата му би трябвало да има усеща и обич, а след това да идва физическото задоволство. Именно по тази причина не е уместно за инцидентни връзки. Не е добре да се озовете в постелята на човек, който малко познавате. Секс без усеща няма да ви донесе задоволство през днешния ден. Даже в някои случаи рискувате здравето си. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Диета – да се ограничи потреблението на картофи и цитрусови плодове.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. Подходящо е и за тия, които са решили да трансформират своя имидж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР