„В 17.13 ч. се обадих на 112 и им казах

...
„В 17.13 ч. се обадих на 112 и им казах
Коментари Харесай

Мрежата клокочи за Бенатова и "правилните свидетели" срещу шофьора от трагедията до Своге, те с нови разкрития

„ В 17.13 ч. се обадих на 112 и им споделих да побързат, тъй като тук е някакъв пъкъл. В 18.00 ч. видяхме да идва първата кола за спешна помощ откъм София”. Това сподели Йордан – водачът на едната от колите, ударена от рейса ковчег край Своге, преди той да падне в дерето в събота.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден точно Йордан, жена му Димитринка и Николай оповестиха ефектен поврат за касапницата край Своге като оповестиха какво е правил водачът на рейса момент преди адския конфликт .


Водачът на другия блъснат автомобил – Николай, пък добави, че в началото минаващи в региона, с персоналните си коли, са извозвали потърпевшите до лечебните заведения. Същото правели и полицейските екипи, отзовали се на сигнала за злополуката.

Свидетелите на злополуката са безапелационни, че пътят е бил хлъзгав, тъй като валяло. Локви по асфалта обаче нямало.

„ Автобусът летеше против нас. Ужасът беше голям”, спомня си брачната половинка на Йордан - Димитринка.

Семейството пътувало, дружно със сина си, който лежал на задната седалка. Автобусът палач удря колата им в задната дясна врата. Йордан е безапелационен, че той е бил избегнал напълно конфликта, Николай, който се движел тъкмо зад него, към този момент нямало да е сред живите.

„ На 10 м преди завоя видях по какъв начин водачът не гледа пътя, а индивида до себе си”, твърди още Йордан в репортажа на Миролюба Бенатова пред портата на следствената работа.

Целия им роман за нещастието гледайте във видеото на Нова телевизия:

В мрежата обаче се появиха голям брой сериозни мнения и подозрения за това, което описват те. Ето част от тях във форума на БЛИЦ:

Nikolay Vetev
Как можеш за елементи от секундата, при разминаване и то на лека кола с рейс, да видиш на къде гледа водачът на рейса!?!?
След това, водачи на други коли, които са се движели зад рейса описват за „ река “ на пътя, тези дори локви не видели?!
Чувствам, че тези са БИЛИ ПОСЪВЕТВАНИ какви ПРАВИЛНИ мемоари да имат!

Petia Nikolova
Каква дясна врата ударена на автомобила,като се вижда,че е лява. Той гледал къде гледа водачът на рейса,а не пътя си. Приемам,че е от претърпяното.

Татяна Тодорова
Паметта доста подвежда - знам го от персонален опит. Тези хора са претърпели доста мощна нерешителност... Страхът изкривява усещанията... страхът изкривява и спомените...страхът изкривява и показанията... Всичко протича в доста къс момент. Неправдоподобно е този мъж да види тъкмо накъде е бил обърната главата на водача на рейса. Може би паметта му дорисува събитията..Другият пък изкарва, че даже локви не е имало - започвал да вали там дъждец някакъв...Като изтече още вода, може да остане спомен за слънчево и топло време - за август е обикновено...

Анатоли Илиев
ОБРАТ в действителност няма!!!Искат отново да изкарат водача отговорен!!Аз като карам постоянно сканирам ляво, дясно и задно огледало!!Е като гледаш в дясното огледало на къде да ти е извъртяна главата???Сигурно нагоре към Луната!! Почнаха с кошаревските очевидци!!!???!!??При тази екстремална обстановка ти гледаш кормилото и пътя....а не в другия водач!!То е ясно че към тебе връхлита кола!!

Petar Petrov
Така е. Гледал е дясно огледало дали задната част на буса е отминала БЕЗУМНАТА мантинела на десния заво, навлизаща в платното.

Иван Георгиев
Тoй споделя, че гледал индивида до него, а не огледалото! Освен тва кво толкоз ще гледа тъкмо пък дясното огледало, аде лявото и задното по разбирам!

Petar Petrov
Иван Георгиев
Гледал е дясно огледало дали задната част на буса е отминала БЕЗУМНАТА мантинела на десния завой, навлизаща в платното.

Питанка
А в случай че водачът на леката кола е засякъл рейсаджията и в този момент желае да обърка следствието? В Европа имат компютърен стратегии за възстановка на произшествия,които работят на съвсем 100%.Няма —тоя сподели това,оня сподели това.Но в БГ всичко е политика.

ха
Е в случай че това са фотоси от злополуката по какъв начин да няма локви, то всичко е във вода!



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР