В 17.13 ч. се обадих на 112 и им казах

...
В 17.13 ч. се обадих на 112 и им казах
Коментари Харесай

Очевидци на трагедията край Своге: Патрулки и леки коли извозваха ранени до болниците

„ В 17.13 ч. се обадих на 112 и им споделих да побързат, тъй като тук е някакъв пъкъл. В 18.00 ч. видяхме да идва първата кола за спешна помощ откъм София ”. Това сподели пред камерата на NOVA Йордан – водачът на едната от колите, ударена от рейса ковчег край Своге, преди той да падне в дерето в събота.

Водачът на другия блъснат автомобил – Николай, пък добави, че в началото минаващи в региона, с персоналните си коли, са извозвали потърпевшите до лечебните заведения. Същото правели и полицейските екипи, отзовали се на сигнала за злополуката.

Свидетелите на злополуката са безапелационни, че пътят е бил хлъзгав, тъй като валяло. Локви по асфалта обаче нямало.

„ Автобусът летеше против нас. Ужасът беше огромен ”, спомня си брачната половинка на Йордан - Димитринка. Семейството пътувало, дружно със сина си, който лежал на задната седалка. Автобусът палач удря колата им в задната дясна врата. Йордан е безапелационен, че той е бил избегнал напълно конфликта, Николай, който се движел тъкмо зад него, към този момент нямало да е сред живите.

„ На 10 м преди завоя видях по какъв начин водачът не гледа пътя, а индивида до себе си ”, твърди още Йордан.Тримата директни очевидци са разпитани пред следствието. Димитрина и Йордан са танцьори, а Николай  - дълготраен водач на камион към „ Български пощи ”.  Травмите им ще зараснат, остава споменът за претърпяното.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР