В 16:00 ч. българско време започна първата контрола на по

...
В 16:00 ч. българско време започна първата контрола на по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски 0:0 Гурник Забже, две смени при "сините"

В 16:00 ч. българско време стартира първата контрола на по време на зимния лагер в Турция. Съперник на " сините " е полският Гурник (Забже). Можете да следите развоя на дуела !
Стартов състав на Левски : Николай Михайлов, Патрик Галчев, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба, Иван Горанов, Асен Митков, Радослав Цонев, Димитър Костадинов, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Още във втората минута футболист на Гурник бе изведен зад " синята " защита и копна топката над Николай Михайлов за 1:0, само че голът бе анулиран поради засада в хода на офанзивата. В първите 15 минути играта бе най-вече в центъра на терена и двата тима не сътвориха нито едно голово състояние.
В 16-ата минута Билал Бари бе покрай гола, засичайки центриране от корнер на Цонев на първа греда, само че топката се отби от дясната греда . Постепенно Левски стартира да натиска своя противник и да владее самодейността, а Патрик Галчев бе доста деен по дясното крило.
В 25-ата минута Радослав Цонев опита компактен удар от границата на наказателното поле, само че право в ръцете на вратаря. Малко по-късно Николай Михайлов се намеси уверено, избивайки рисково центриране. Десет минути преди края на първата част Марин Петков стреля от отдалеченост, само че не съумя да затрудни стража на Гурник.
В 43-ата минута някогашният национал на Германия Лукас Подолски получи жълт картон за нарушаване против Патрик Галчев в средата на терена.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Андриан Краев и Драган Михайлович се появиха в игра за втората част, заменяйки Радослав Цонев и Иван Горанов. Треньорът на Гурник Забже пък пусна напълно нова 11-торка на терена.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР