В 16:00 ч. българско време днес (28 януари) ще се

...
В 16:00 ч. българско време днес (28 януари) ще се
Коментари Харесай

С какъв състав ще излезе Стойчо Младенов в битката срещу втория в Русия?

В 16:00 ч. българско време през днешния ден (28 януари) ще се изправи против Динамо Москва във втората си инспекция по време на зимния лагер в Турция.
Наставникът на тима Стойчо Младенов най-вероятно ще тества титулярен състав, на който счита да разчита, с леки изключения, и в първия мач от пролетния дял на Първа лига против Локомотив София (13 февруари), написа " Sportal ".
Под рамката на вратата се чака да застане Густаво Бусато, а пред него като централни бранители да работят Юрген Матей и Мено Кох. По двата фланга в отбрана ще бъдат Иван Турицов и Брадли Мазику.
Проблемите за " аления " треньор идват от върха на офанзивата, защото Жорди Кайседо е с националния си тим ( ), а Георги Йомов има леки проблеми и не се знае дали ще бъде разполагаем избор за конфликта с руснаците.
В средата на терена Стойчо Младенов счита да заложи на тандема Жеферсон-Юга, а пред тях да играят Греъм Кери, Федерико Варела, Яник Вилдсхут и Бисмарк Чарлс.
Що се касае до новото попълнение Гарсес - той ще влезе в игра на почивката. Браян Морено пък надали ще получи повече от 15-20 минути, защото е в доста ранен стадий от подготовката си!
Динамо Москва ще бъде най-силният съперник на ЦСКА през зимата - тимът е на второ място в съветския Елит и е на 2 точки от водача Зенит. До края на сезона в локалната Висша лига остават 12 кръга.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР