В 15 области, сред които и Видин, е обявен жълт

...
В 15 области, сред които и Видин, е обявен жълт
Коментари Харесай

Мобилизираха снегорините във Видин

В 15 области, измежду които и Видин, е разгласен жълт код за евентуално рисково време поради значителни снеговалежи и увеличение на снежната завивка. Общинската пътна мрежа на Видин се почиства, сподели шефът на звеното по непорочност Красимир Попов.
"През нощта осолихме кръстовищата и надлезите. В 5 часа излязохме, с цел да бутаме сняг. Очаква се през цялото денонощие да вали. Минаваме през основните улици, в този момент влизаме и в дребните улички из кварталите. Проходимостта е добра, улеснени сме от неналичието на придвижване. Работим с пет дъски и две фадроми ".
В четири области, измежду които Монтана и Враца, е избран оранжев код за рисково време и за обилни превалявания. Шофьорите, на които през днешния ден им се постанова да пътуват, е належащо да потеглят на път с коли, готови за снеговалеж, предизвестяват от Агенция "Пътна инфраструктура ".
От АПИ молят водачите да карат със скорост, съобразена с пътните условия, да не подхващат рискови маневри, както и изпреварване на снегопочистващата техника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР