В 15 часа днес имаме Национален съвет, на който ще

...
В 15 часа днес имаме Национален съвет, на който ще
Коментари Харесай

Попов, БСП: Днес ще дискутираме министерските кресла

" В 15 часа през днешния ден имаме Национален съвет, на който ще дискутиаме и тематиките за министерските кресла. Към този миг те не са коментирани ". Това сподели в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS депуттаът от Българска социалистическа партия Филип Попов.

От коридорите на Народното събрание той разгласи още, че още веднъж ще внесат за разглеждане предлагането за връщане на хартиените бюлетини. „ Ние внесохме този законопроект в Народно събрание, както и в пленарна зала, още веднъж ще го внесем”. Попов уточни като претекст да упорстват за тази смяна " исторически ниската изборна интензивност " на предходните избори.

В Изборния кодекс Българска социалистическа партия е планувала и премахването на тъмните стаички и опцията всеки един да гласоподава " пред очите и ушите на секционната изборна комисия, като се резервира тайната на вота ". „ Ще гласуваме като във всяка европейска страна. Както се гласоподава с машина, по този начин ще има и заслон, който ще предазва тайната на вота, само че няма да разрешава да се види индивидът за кого и по какъв начин е дал своя вот, само че няма да се разреши да се извади техническо устройство да се снима метода на вота ", изясни депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР