В 15.30 часа е получено съобщение за това, че в

...
В 15.30 часа е получено съобщение за това, че в
Коментари Харесай

Уволнен мъж се гръмна в бензиностанция край Бургас

В 15.30 часа е получено известие за това, че в региона на бензиностанция "Лукойл ", ситуирана на изхода на Бургас в посока София, след магазин "Метро " е зародил случай, при който в региона на главата се е самопрострелял с газово оръжие, 33-годишният С.С. от руенското село Соколе.

Това сподели за радио "Фокус "-Бургас Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас. На място навреме са пристигнали полицейски чиновници, както и екип на Спешна здравна помощ, които са откарали 33-годишният потърпевш в бургаска болница.

"Вероятно няма съществени засягания, тъй като се касае за газов револвер ", сподели още Рандева. По думите ѝ са осъществени на място подробни огледи.

"Констатирано е, че този човек е някогашен чиновник на бензиностанцията, който е освободен от работа преди няколко месеца. Днес, без причина е направил въпросното деяние по отношение на себе си. Взети са видеозаписи от камерите, ситуирани в региона на бензиностанцията, като са разпитани очевидци и очевидци на случая ", добави Рандева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР