В 14:00 часа започнаха последните за днес консултации при президента

...
В 14:00 часа започнаха последните за днес консултации при президента
Коментари Харесай

Радев към левицата: БСП винаги е заставала срещу диктатурата и беззаконието


В 14:00 часа започнаха последните за през днешния ден съвещания при президента - с представители на " Българска социалистическа партия за България ".

„ Вярвам във вашата праволинейност и поредност. Българска социалистическа партия постоянно е заставала срещу беззаконието и диктатурата в полза на голямото болшинство от хора, а не на дребните овластени групи от задкулисието. Обществото ни е надълбоко разграничено обществено – с растяща беднотия, вследствие на порочно ръководство. Затова се надявам, че вие ще имате водещ принос, тъй като новото ръководство има потребност от мощен обществен вектор”. С тези думи Румен Радев се обърна към представители от социалистическата партия по време на консултациите в Президентството.

Държавният глава разяснява тематиката със справедливостта и прокуратурата. Според него казусът е систематичен, по този начин и личностен, оповестяват от Нова телевизия.

„ Двете служебни държавни управления дадоха опция за стабилизация в изискванията на рецесия, дадоха опция за разкъсване с пороците на предишното, за образуване на нов вид ръководство с хора от друг вид политически профил. Подходът към сформиране към съдружно държавно управление може да стъпи на тази основа, за образуване на устойчиво болшинство за управление”, изясни Радев.
По-рано на консултациите Кирил Петков удостовери за завършването на съдружното съглашение на четирите партии и разгласи, че ще има две нови министерства. От ГЕРБ-СДС обявиха, че ще бъдат градивна съпротива и ще показват всички неточности на новото държавно управление. Движение за права и свободи не изключиха опцията да поддържат бъдещия кабинет.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР