В 14.00 ч. на 23 юни в залата на Драматичен

...
В 14.00 ч. на 23 юни в залата на Драматичен
Коментари Харесай

С тържествен концерт и фолклорен събор ще отбележи празника си Община Добричка

В 14.00 ч. на 23 юни в залата на Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков “ ще стартира тържественият концерт, отдаден на Празника на Община Добричка.

В рамките на празничното събитие ще се организира тържествената гала за връчването на Годишните награди на Община Добричка за 2022 година за реализирани значими резултати в локалното самоуправление, в образователно-възпитателния развой, в читалищната активност. За принос в развиването на Община Добричка ще бъдат отличени и представители на земеделския бранш и бизнеса.

Ще бъдат оповестени и носителите на специфичната Награда на Кмета на Община Добричка. Приветствие към присъстващите ще насочи кметът на Община Добричка Соня Георгиева.

В празничния концерт в залата на държавна такса „ Йордан Йовков “ ще се включат Детският хор на Българското национално радио с основен диригент Венеция Караманова и Веселин Маринов.

На 24 юни тържествата ще продължат с 54-ото издание на фолклорния събор „ Песни и танци от слънчева Добруджа “, което ще стартира в 9.30 ч. в местността Славната скала край село Дебрене. Повече от 2000 участници от България, Украйна и Румъния ще събере интернационалният конгрес.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР