В 12 лунен ден (до 19:06ч) Луната все още оказва

...
В 12 лунен ден (до 19:06ч) Луната все още оказва
Коментари Харесай

Хранене по лунен календар – вторник – 9 август 2022

В 12 лунен ден (до 19:06ч) Луната към момента оказва отрицателно въздействие върху всички процеси в тялото, които са надалеч от естествения баланс. Може да се гладува. Много е потребно да се употребяват сокове, изключително гроздов сок (с изключение на ябълков). Както постоянно зеленчуци и плодове (с изключение на ябълки).

Ако пък не можете да гладувате, приемайте единствено лека и здравословна храна. Млечни мазнини в извара, заквасена сметана и кефир, както и артикули като авокадо и маслини, ще бъдат потребни. Ядките, семената, растителните масла се усвояват добре. Необходимо е да се въздържате от груби храни, меса, риба. Препоръчва се изцяло да се заобикалят алкохолът и никотинът.

На 13-ия лунен ден (след 19:06ч) е възможно малко угощение. През този интервал, при липса на противопоказания, ще бъде даже потребно леко да натоварите тялото си. Може да опитате нови храни в диетата си.

Вече може да се употребява риба или месо. За вечеря се старайте да ядете по-малко мазнини. Поставете плодове и зеленчуци на масата. Позволени са леки десерти.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР