В 12 часа изтича ултиматумът, поставен от страна на Русия,

...
В 12 часа изтича ултиматумът, поставен от страна на Русия,
Коментари Харесай

Русия с ултиматум за отмяна на решението за експулсиране на дипломатите

В 12 часа изтича ултиматумът , подложен от страна на Русия, за анулация на решението на Министерския съвет за експулсирането на 70 съветски дипломати.

Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова съобщи , че Москва обмисля разкъсване на дипломатическите връзки с България поради абсурда в свое изявление пред.



" Сега съм в контакт с Москва . И Москва ще предприеме доста фрапантни ограничения. Това не може да остане без последици. Даже може да бъдат скъсани дипломатическите връзки . Москва ще вземе решението ", съобщи Елеонора Митрофанова.



Решението за изпъждане на съветските дипломати бе оповестено от премиера в оставка Кирил Петков. Той стимулира дейностите си с доклади от службите, Външно министерство и Съвета по сигурност. Те датират от май и юни. Имало и отделни информации още през март, изясни Петков. 

" Решението, което се случи през вчерашния ден, не е мое ", съобщи изрично Петков. 

Заради оповестеното решение за изпъждане на 70 съветски дипломати, от Българска социалистическа партия обявиха, че стопират договарянията за сформиране на ново държавно управление с " Продължаваме Промяната ". 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР