В 12 ч. започва обявената от партия ГЕРБ национална конференция.

...
В 12 ч. започва обявената от партия ГЕРБ национална конференция.
Коментари Харесай

”Масова контра-конференция за оставка” посреща Борисов и ГЕРБ

В 12 ч. стартира оповестената от партия ГЕРБ национална конференция. Премиерът стяга редиците, като се чака той да разяснява настоящите събития в страната и обстановката в ръководещата партия. Очаква се обаче и контрасъбитие.
Националната конференция на ГЕРБ ще се организира в “София Тех Парк”. Очаква се на него да участват над 3 хиляди души. Пристигането за мероприятието ще стартира от 9 часа според прибавен график и напътствие да се пътува единствено с коли. Ще вземат участие депутати, министри, общински съветници, регионални и общински ръководители и кметове на обитаеми места.

Междувременно обаче за същия час е проведена и “Масова контра-конференция за оставка”. Събитието е проведено от Протестна мрежа.

Ето и анонсът:

“Призоваваме всички жители да посетят с възторг изключителната национална конференция на ГЕРБ, която ще стартира от 12:00 на 05.08.2020 в София Техпарк на Цариградско Шосе. На нея се чака министър председателят на Републиката да произнесе следващото похвално слово за себе си.

Както нормално, той ще подчертава на триумфите си - пътищата, които строи, парите, които персонално раздава, акъла, който обилно разлива на европейски конгреси, по села и паланки и най-много през тил от джипката.

Нашият министър председател слънце ще засегне и настоящата тематика със злите " тулупи ", които му пречат да довърши мандата и да направи всичко хубаво за хората. Ние би трябвало да напомним, че заслугите на Борисов са най-много в угояването на светли персони като Пеевски, Доган, Ковачки, Вълка, Черепа и други Да не забравяме, че нашият възвишен министър председател застана зад Гешев, този, който означи исторически триумфи най-много против смядовските луканки и кокошкарите по селата, а оскъдни проблеми като КТБ, Цветанов, Божков, Пеевски, някак си му бягат от полезрението.

ОСТАВКА!”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР