В 12:45 ч на 27 февруари Харков е напълно контролиран

...
В 12:45 ч на 27 февруари Харков е напълно контролиран
Коментари Харесай

Украинците: в 12:45 ч си върнахме Харков

В 12:45 ч на 27 февруари Харков е изцяло следен от украинските сили.

Това декларират локалните управляващи.

Според регионалния шеф Олег Синегубов врагът е изцяло " покварен ", тече чистка по улиците. Предават се цели групи по 5-10 индивида, зарязват колите си където сварят.

RUSSIE | KRAINE

Embuscade menée par des combattants ukrainiens contre une colonne de véhicules des forces armées russes, à. ()
— Buzz Télé (@BuzzTl1)

Руска военна колона попаднала на украинска обсада в Харков. Видео Туитър

Според, цитираща губернатора, руснаците се предават " даже в случай че видят единствено един представител на Въоръжените сили на Украйна ".

Кореспондент на " Телеграф " е писал, че кара из Харков и споделя, че към момента има спорадични стрелби, само че че украинците са овладели ситуацията. Това се удостоверява и от публицист от " Икономист "

Сутринта светът се разсъни с новината, че войските на Путин са навлезли надълбоко в североизточния град, който е втори по величина след столицата Киев.

По същото време през днешния ден Владимир Путин благодари на съветските специфични елементи в телевизионно послание, оповестено на уеб страницата на Кремъл, съобщи Ройтерс.

Той съобщи, че силите за специфични интервенции " извършват героично своя боен дълг " в Украйна.

" Героичните обичаи на спецназа са залегнали във вековната история на нашата войска. Те бяха основани по време на Великата отечествена война, продължени и укрепени в Афганистан и в доста горещи точки, по време на ликвидирането на терористичните групировки в Северен Кавказ и Сирия ", сподели Путин, представен от ТАСС.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР