В 11,40 ч. днес Районен съд-Дупница започна гледането мярката на

...
В 11,40 ч. днес Районен съд-Дупница започна гледането мярката на
Коментари Харесай

Съдът гледа мярката на сина на Каплата

В 11,40 ч. през днешния ден Районен съд-Дупница стартира гледането мярката на Николай Капланов. 20-годишният наследник на Васил Капланов бе арестуван в сряда за увреждане лекия автомобил на изчезналия Янек Миланов, съобщи БГНЕС.

Председател на правосъдния състав е Ели Скоклева, а прокуратурата желае налагане на непрекъсната мярка " Задържане под стража ".

Във вторник-10 ноември, 20-годишен дупничанин бе арестуван с разпореждане на наблюдаващ прокурор за 72 часа за разваляне на непозната благосъстоятелност – МПС. Задържаният е наследник на Васил Капланов, който към този момент трети месец е в следствения арест в Кюстендил по обвиняване в опасност за ликвидиране. Николай Капланов бе арестуван като обвинен за увреждане персоналния автомобил на изчезналият на 31 юли Янек Миланов, на 43 година от Дупница.

За последно Янек е забелязан на 31 юли да се качва в джипа на Капланов на път за с. Крайници. Автомобилът му е увреден-надраскан, със спукани гуми и запушен шумозаглушител, до момента в който той е във Франция. Изчезна при визитата си в Дупница, откакто изискал среща с Капланов, с цел да му изясни, че връзката му с жена му е завършила.

Тялото на Янек бе търсено в бент. Дяково, водоемите край Дупница, както и край с. Крайници. Масовите претърсвания започнаха след намесата на Главния прокурор Иван Гешев, само че до този миг няма развиване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР