В 11.27 часа в оперативната дежурна част в РУ-Враца е

...
В 11.27 часа в оперативната дежурна част в РУ-Враца е
Коментари Харесай

Полицията с подробности за обира на инкасо автомобил

" В 11.27 часа в оперативната дежурна част в РУ-Враца е получен сигнал за осъществена кражба от инкасо автомобил, паркиран на паркинга пред огромен хипермаркет на автогарата. От извършените първични издирвателни-следствени мероприятия се откри, че автомобилът е бил паркиран до 10.45 ч. на паркинга. Двама охранители са влезнали в хипермаркета за осъществяване на инкасова активност, а при излизането им е направило усещане, че ключалката на страничната врата е била взломена или отключена. Вътре ги няма парите ", изясни пред публицисти старши комисар Цветко Нинов - шеф на ОД на МВР-Враца.

Той заяви, че се правят инспекции на колите входно-изходните артерии на града, както и в региона на самото произшествие. По думите му се работи по разнообразни версии за случая.

" Към момента сътрудниците работят по разнообразни версии. Конкретен обвинен става. Става дума за сума сред 300 и 400 хиляди лева Става въпрос за кражба, а не за обир. Няма принуждение върху чиновниците и всичко е станало много потайно ", разясни старши комисар Цветко Нинов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР