В 11:00 часа членовете на Управителния съвет на Левски Павел

...
В 11:00 часа членовете на Управителния съвет на Левски Павел
Коментари Харесай

Колев: Ситуацията в Левски е проста и ясна - пари няма, действайте!

В 11:00 часа членовете на Управителния съвет на Левски Павел Колев, Константин Баждеков, Ивайло Цветков и Илия Христов дадоха конференция.

Събитието се организира в залата за конференции в Сектор " В " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".
 Левски взе на проби състезател от тима на Виктор Валдес
Левски взе на проби състезател от тима на Виктор Валдес

Вижте кой е той

На конференцията бяха позволени представители на медиите, при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Ето какво сподели Павел Колев:

" Имахме през вчерашния ден дълго съвещание, като главната част беше установяване на дилемите и на вътрешния ред. Като ръководител на Управителния съвет, ще привиквам съвещанията.

Имаме дребен заем към дребна компания. Вчера още успяхме да разсеем спекулациите. Нещата са елементарни. Единственото условие на компанията беше да не се центрофугира името ѝ и в общественото пространство. Всяка постъпваща стотинка в клуба ще бъде транспарантно изхарчена.

Има обаче един значим подробност - евентуалните сътрудници на Левски, като спонсори и рекламодатели. Никой не би желал нещо, което е част от комерсиалната загадка, да бъде оповестявано в общественото пространство. Това би могло да отблъсне евентуални рекламодатели. Оставам с усещането, че има очакване към нас за детайлно отчитане на всички приходи. Постъпилите 199 000 лв. са изхарчени за заплати на футболисти, които сега се намират в съблекалнята на стадион " Георги Аспарухов ".

Разговорите с евентуални спонсори още не са завършили. Трябваше да намерим оборотни средства и го направихме. Те ще бъдат върнати. Водим диалози за продажба на футболисти. Не чакам проблеми в изплащането на заема. Ще го изплатим за 2-3 седмици. В по-дългосрочен проект, има елементи за изчистване, Когато има нещо съответно, ще го оповестим обществено.

90% от информациите в медиите, касаещи предложения за футболисти, са спекулации. Имаме съответно предложение, само че не го оповестяваме, тъй като предстоят медицински прегледи на този футболист. Очаквам контракт от клуба-купувач. Интерес към наши футболисти има ", сподели Колев.
 Левски взе на проби състезател от тима на Виктор Валдес
Левски взе на проби състезател от тима на Виктор Валдес

Вижте кой е той

" Месечният бюджет би трябвало да стигне някъде в порядъка на 500-600 000 лв.. Това значи, че ще бъде сведен с към 300%. В това число попадат и отговорностите към Национална агенция за приходите.

Това е основна разлика, само че действителността в клуба не е такава, каквато беше до преди няколко месеца. Всички са наясно за какво и по какъв начин.

Ясно е, че с 200 000 лв. няма по какъв начин да платим заплатите. Повтарям, че се разплащаме в този момент с тези, които са в Левски. Мисля си, че това е разбираемо.

Подновихме връзките и дейностите си с концерн " Синя България ". Изготвяме доклад с систематизирана информация за целия интервал. Какви пари, по кои пера са постъпи и защо са били разходвани. До стотинка. Ще бъдат регистрирани и всички отговорности. Това би трябвало да стане до 2 дни. Около 4 милиона и нещо са насъбрани. Голяма част от тях са за заплати на личен състав. Около 2,6 млн., по-точно. Имаме и неплатени налози и осигуровки към страната.

На първо време Левски ще стартира със съответната екипировка шампионата. В момента, в който е подготвена, всеки ще може да си купи от магазина това, което му хареса. Иначе, в кръга на шегата, питайте Константин Папазов за оборудването... ", показа още Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР