В 109-ия ден от войната в Украйна продължава битката за

...
В 109-ия ден от войната в Украйна продължава битката за
Коментари Харесай

Войната: Украйна получи 220 тела на загинали защитници от Азовстал

В 109-ия ден от войната в Украйна продължава борбата за Северодонецк.

В сводка на английското разузнаване се показва, че Русия употребява преимуществото си в съотношението на силите и артилерията и последователно овладява града и покрайнините.

В боевете за Северодонецк е умрял някогашен боец от английската войска, заяви фамилията му.

Неговият татко написа във Facebook, че синът му Джордан Гатли се е сражавал и е обучавал украински военни. " Той обичаше работата си и ние се гордеем с него ", написа бащата.

Информацията е доказана от външното министерство в Лондон.

Украинската страна е получила 220 тела на починали бранители на металургичния комбинат " Азовстал ".

Разпознаването може да продължи няколко месеца. Около 2500 военни, които се предадоха, се намират на територия, която е под контрола на Русия. Не е несъмнено дали ще бъдат върнати в Украйна.

Не бива да се подписва прибързано помирение с Русия, написа естонският министър председател Кая Калас в коментар, оповестен в английската преса. Според нея Европа не трябва да се бои от раздор в връзките с Москва, в това число в региона на енергетиката.

" Газът може да е безценен, само че свободата е скъпа ", написа Калас.

В Москва отвориха първите актуализирани заведения от някогашната верига за бързо хранене " Макдоналдс ". Американската компания напусна Русия след нахлуването в Украйна и продаде заведенията за хранене си на предприемача от Новокузнецк Александър Говор. Новото име е " Вкусно – и точка ". Служителите ще запазят работата си при същите условия най-малко за две години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР