В 1/4 финална среща от турнира за Купата на България,

...
В 1/4 финална среща от турнира за Купата на България,
Коментари Харесай

Варна ДКС отстъпи на Казанлък за купата

В 1/4 крайна среща от шампионата за Купата на България, играна в зала “Младост ” на морската столица отбора на Варна ДКС загуби от Казанлък с 0-3 гейма.

Въпреки че затвориха мача в три елементи, триумфът за гостите не пристигна по никакъв начин елементарно, като подмладения състав на варненки даде сериозен отпор на противника.

Първият гейм бе доста равносилен и едвам в края гостите съумяха да наложат волята си след 25-19.

Домакините влязоха по добре във втория сет и водеха до 17-14, само че “розите ” стигнаха до поврат за 25-19.

Същият сюжет се повтори и в третия гейм, като Варна ДКС дръпна напред с 5-1, само че в последна сметка Казанлък стигна до успеха след 25-17 - за час и 17 минути.

След края на мача наставникът на Варна ДКС Юли Василев съобщи: “Държахме се почтено, само че още веднъж допуснахме много самостоятелни неточности и за жалост загубихме централизация в решаващите моменти ”. Колегата му Стоян Гунчев пък показа, че е удовлетворен от резултата, само че не и от играта на своя тим.

В останалите дуели от тази фаза: Марица 2022 – Марица 0-3, Хектор – ЦСКА 0-3, а съставите на Левски и Славия ще излъчат последния полуфиналист.                 

Турнирът от финалната четворка е плануван за 21 и 22 януари следващата година, като домакинът на конкуренцията ще бъде избран в допълнение.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР