В 09:02 часа тази сутрин в ОДМВР-Шумен е получен сигнал,

...
В 09:02 часа тази сутрин в ОДМВР-Шумен е получен сигнал,
Коментари Харесай

Пенсионер удари с кола 3 момичета в Шумен СНИМКИ

В 09:02 часа тази заран в ОДМВР-Шумен е получен сигнал, че на бул. „ Велики Преслав “ в град Шумен наоколо до кръстовището с ул. „ Шуменска комуна “ е зародил пътен случай. На място са изпратени екипи на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР- Шумен и Центъра за незабавна здравна помощ, оповестява "Труд ".

По първични данни лек автомобил, ръководен от 70-годишен мъж, е блъснал три девойки на 17, 16 и 15 години. Децата са контактни, откарани са за обзор в МБАЛ Шумен. Водачът е пробван с техническо средство, като не е открито съществуване на алкохол. Изясняват се събитията към пътния случай.

Добри Христов, който бил зад кормилото на „ Пежо “-то блъснало три девойки, изясни, че е карал с 20 км/ч. По думите му обаче, децата тръгнали да пресичат ненадейно и диагонално на обозначеното за пешеходци място.

За шанс и трите девойки нямат фрактури, получили са единствено контузни пострадвания. Ще бъдат освободени за домашно лекуване, сподели за „ Труд “ шефът на болничното заведение в Шумен доктор Димитър Костов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР