В 08,35 часа тази сутрин ураганът Дориан връхлетя Кейп Хатерас,

...
В 08,35 часа тази сутрин ураганът Дориан връхлетя Кейп Хатерас,
Коментари Харесай

Дориан връхлетя островите на Северна Каролина

В 08,35 часа тази заран ураганът " Дориан " връхлетя Кейп Хатерас , Северна Каролина, като естественото злополучие е придружавано от ветрове със скорост от близо 150 километра в час , оповестява Си Ен Ен, базирайки се на Националния център по ураганите.

През нощта бурята донесе пороен дъжд и мощен вятър в някои региони на Северна Каролина и Вирджиния. С приближаването до брега ураганът отслабна до категория 1.
 След
След " Дориан ": Над 76 000 души се нуждаят от филантропична помощ

30 са към този момент жертвите на урагана на Бахамите

Преди да изгуби от силата си тази заран " Дориан " провокира наводнения в някои елементи на Северна и Южна Каролина , а също по този начин образува торнада. Повече от 387 000 души са останали без електрозахранване в Южна Каролина, Северна Каролина и Вирджиния.

По-рано тази седмица ураганът унищожи цели квартали на Бахамите, като минимум 30 души починаха . След това естественото злополучие се приближи до югоизточното крайбрежие на Съединени американски щати, където са регистрирани минимум пет смъртни случая поради бурята досега.
 Дориан остави 200 000 на мрачно в Съединени американски щати
Дориан остави 200 000 на мрачно в Съединени американски щати

800 000 бяха евакуирани

Повече от 10 милиона души са предизвестени за урагана . Днес се чака ураганът да стартира да се отдалечава от американското крайбрежие.

След като в началото прогнозите бяха ураганът да връхлети Флорида, Джорджия и Южна Каролина, " Дориан " евентуално ще засегне единствено бариерните острови на Северна Каролина.
 Ураганът „ Дориан” настава към Южна и Северна Каролина
Ураганът „ Дориан ” настава към Южна и Северна Каролина

Десетки хиляди семейства са без електричество
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР