В 04:25ч е пълнолунието в знак Рак. Пълнолунието действа неблагоприятно

...
В 04:25ч е пълнолунието в знак Рак. Пълнолунието действа неблагоприятно
Коментари Харесай

Пълнолуние в знак Рак: Действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни много емоционални

В 04:25ч е пълнолунието в символ Рак.

Пълнолунието работи неподходящо на нашата душeвност, прави ни доста прочувствени. По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност, неустойчивост. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие, дискомфорт, появява се бодърствуване. Особено чувствителни са дамите към въздействието на цялостната Луна. На мъжете също се предлага да не вземат виновни решения, да не вървят с непокрита глава на открито и да не спят на лунна светлина. Какво има в тази светлина, още не е известно на науката. Опитите са потвърдили, че в случай че изложите на нощната светлина в пълнолуние бръснарско ножче, на сутринта няма да можете да се обръснете. То ще е затъпено. От какво - никой не знае. Лекарствата признати в пълнолуние работят мощно и в това време интензивно демонстрират своето странично деяние. Спиртните питиета са противопоказни. Ако пълнолунието се падне в 15-ти лунен ден (както е сега), то идващите две седмици се чака да бъдат напрегнати и неспокойни.

Луната e в символ Рак, където ще остане до 09:24ч на 03.01. – Капризи, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования. Луната в съществен знак носи потребителски темперамент и в случай че в подобен ден получите грижи, внимание, подарък, то безусловно също би трябвало да се „ разплатите”. Външните събития отстъпват на втори проект, а преди всичко се оказва нашият вътрешен свят. Луна в Рак дава на хората отлична опция да схванат вътрешния си „ аз”, като следят страстите. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

15-ти лунен ден до 17:47ч. Нужна е повече нерешителност във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение и също обръщайте внимание на близките. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. Пазете се да не бъдете излъгани от лукави хора. Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Колкото е удобно времето, толкоз и рисково е. Хора, които не употребяват мощният поток на пълнолунието за промяна на своите негативни качества в позитивни, губят връзка с вътрешното си Аз. Това е неподходящ ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Лош знак е да възникне спор през днешния ден. Болестите, зародили през днешния ден не са рискови.

Отношения – Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Поради това е по-добре да отложим изясняването на връзките. Напрегнат интервал за всички членове на фамилията. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите.

Бизнес – Прекрасно време за предприемачи, които тъкмо знаят какво желаят. Не оставяйте други да вземат вместо вас значимите решения. Трябва да го извършите независимо. Ръководителите би трябвало с персоналния си образец да въодушевяват подчинените си. Полезно е да поддържат връзка със своите чиновници в оптимално неофициална конюнктура.

16 лунен ден стартира в 17:47ч и продължава до 19:00ч на идващия ден – Енергията на лунния ден е хармонична и не би трябвало да се нарушава. По всевъзможен метод е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното държание изцяло би трябвало да бъдат изключени в този ден. Чувства като завист, настъпателност, злоба проявени през днешния ден водят до проваляне. Противопоказни са и половите занимания. Полезно е да се направи спокойна разходка измежду природа. Ден, в който се обновява кръвта. Не би трябвало да се използват месо и гъби. Не би трябвало да се убиват птици. Сънищата като предписание се сбъдват, само че би трябвало вярно да се поясняват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР