В 02:51 часа на 2 март фазата на Пълнолуние настъпи

...
В 02:51 часа на 2 март фазата на Пълнолуние настъпи
Коментари Харесай

Пълнолуние в Дева – какво ни очаква днес

В 02:51 часа на 2 март етапа на Пълнолуние настъпи в зодиакалния знак Дева. Денят ще е подобаващ за лекуване, работа и анализиране на основни тематики.

Фазата на Луната през днешния ден ще е извънредно продуктивна за деловите взаимоотношения. Успех ще има за всички планове, които изискват бездънен разбор и по-сериозен метод.

Пълнолунието подготвя да довършим това, което сме почнали, като концентрираме цялото си време и внимание към работните си задължения и разчитаме главно на своите качества, а не на инцидентния шанс.

Отлично ще се оправят хората, чиято специалност изисква ред, образуване и вглеждане в детайлите. Пълнолунието ще настрои мозъка ни аналитично, като ще намираме без проблем връзката и логиката сред обособените събития.

Денят е подобаващ за сключване на нови контракти и записване на просветителни курсове.

 Дева

И до момента в който атмосферата на работа през днешния ден ще се радва на напредък, в персоналните взаимоотношения е по-вероятно да се появява напрежение. През днешния ден могат да изплуват остарели обиди и неточности от предишното, които изострят връзката с сантименталната ни половинка или различен непосредствен член на фамилията.

Позицията на Луната ще санкционира ексцентричността, прекомерно ярката емоционалност и мощните обещания. Препоръчително е да работим повече и с каузи да покажем това, което желаеме, а не посредством думи.

Пълнолунието в Дева ще ни направи и по-критични от нормално, което ще оказва помощ на професионалната ни реализация, само че ще пречи в любовната връзка.

Фазата на Луната в Дева е подобаващ интервал за диагностика и вярно лекуване. Денят е съвършен да посетите вашия персонален доктор и да си извършите профилактичен обзор или да измененията навиците си към по-здравословна посока.

Днес може да започнете диета или да откажете цигарите, защото Пълнолунието е съвършен миг за ново начало.

Тригонът сред Луната и Плутон, който се образува пред деня, също ще ни оказва помощ и ще ни зареди с сила, с цел да се оправим с пречките пред себе си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР