В 02:29ч Венера преминава в знак Везни, където ще пребивава

...
В 02:29ч Венера преминава в знак Везни, където ще пребивава
Коментари Харесай

Астропрогноза: Това е един от опасните критични дни

В 02:29ч Венера минава в символ Везни, където ще обитава до 9 септември. Засилва се потребността ни от обич, партньорство, към романтиката и хубостта, потребността от другарство. Време, в което би трябвало да се прояви изкуството на любовта.
Слънцето образува площ с Юпитер - Силната демонстрация на страстите може да провокира разнообразни стълкновения. Снижение на креативните импулси, работоспособността е съвсем на нула. В този интервал елементарно се престъпват границите на закона, на откритите правила или на нравствеността. Създават се непотребни спорове. Намаляване на креативната сила, на работоспособността – повече време се отделя на философстването, което може да стане подводен камък в общуването. Възможно е да се злоупотреби с алкохола, а оттова и отрицателни последствия. Тези, които желаят да отслабнат, би трябвало да са изключително деликатни, защото дисхармоничното разположението на Юпитер е обвързвано с преяждане, неумерено ястие. Неподходящо време за нов запознанства. Влиянието ще се усеща още най-малко два дни.
Уран става назадничав до 7 януари 2019 година.
Луната е в символ Близнаци до 07:02ч на 8 август.
Когато Луната е в символ Близнаци, лунната ви същина ще остане надълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лековерие, взимане на бързи решения, вършат недообмислени изявления. Това е прелестно време за литературна активност срещи с другари, писане и изпращане на текстови известия. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен завършък, какъвто сте възнамерявали. Дългосрочните вложения, началото на продължителни каузи, закупуването на недвижими парцели и мебели би трябвало да бъдат отсрочени за друго време.
Не се предлага да има хирургическа интервенция в региона на раменете, ръцете, ръцете, белите дробове, бронхите. Избягвайте запушени, нечисти пространства. Уязвима е още нервната система.
От 10:56ч Луната стартира да се движи на луфт, което ще продължи чак до 07:02ч на идната заран. Както се вижда Луната е неефективна съвсем през целия ден. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.
26 лунен ден от 02:02ч на 7 август до 02:52ч на 8 август
Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Те се суетят на вятъра, бърборят ненужно, сплетничат. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка.
Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно и безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване.
Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни.
Благоприятно за посещаване на черква или храм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР