Уязвимите младежи често са принуждавани да действат като куриери или

...
Уязвимите младежи често са принуждавани да действат като куриери или
Коментари Харесай

XL кучета побойници, заловени с оръжия и наркотици в репресиите на окръжните банди

Уязвимите младежи постоянно са принуждавани да работят като куриери или подмамени да вземат участие във финансови закононарушения, а чиновниците споделиха, че повече от 1600 души, които са били експлоатирани, са доведени към сигурността.

Националният съвет на началниците на полицията (NPCC), управляващ окръжните линии, пълководец Пол Брогдън, сподели: „ Насочихме се към дилърите на опиати, които унищожават животи и общности, с над 1800 задържани нарушители.

„ Разпространението на опиати по линията на окръга е обвързвано с най-сериозното принуждение, демонстрирано посредством ужасяващите оръжия, конфискувани през седмицата, където видяхме 660 конфискувани оръжия, в това число 96 огнестрелни оръжия, 466 оръжия с острие и 98 други оръжия, в това число чукове, нунчаци, палки и кокалчета. "

Полицията сподели, че осем XL хулигани са били арестувани, откакто предишния месец е имал едно от кучетата без документ за освобождение, както и повече от £2,5 милиона клас А и Б опиати, в това число крек, хероин, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР