Уволнихаме по донос.Това пише на стената си във Фейсбук уволнената

...
Уволнихаме по донос.Това пише на стената си във Фейсбук уволнената
Коментари Харесай

Гергана Алексова, БСП: Служебното правителство ме уволни по донос

Уволнихаме по донос.

Това написа на стената си във Facebook уволнената през днешния ден зам.шефка на БДЖ Гергана Алексова, член на ИБ на Българска социалистическа партия.

Ръговодството на левицата реагира остро на уволнението й и го дефинира като политическа принуда.

Ето какво написа Алексова:

Когато схванеш, че са те уволнили тъй като си си правил работата и си извършил предписание на генералния шеф, държал си да се съблюдава закона, и да се отбрани обществения интерес при разходването на парите на данъкоплатците...безценно!
А когато това е по донос...уау, къде живеем?

Този човек е уволнен единствено и само тъй като е член на Българска социалистическа партия и се опита да разкрие корупционна стратегия. Знаете какви са ползите там и кой има такива ползи. Знаете кой към този момент пие шампанско, че зам.-главният шеф е освободен ", добави Свиленски.

" Имаш доста поздрави от Кирил Добрев ", споделили ѝ сутринта на Гергана Алексова, когато ѝ връчили заповедта за уволняване, научи Епицентър. бг.

" Гергана Алексова е освободена от поста, тъй като не се оправя с поставените ѝ задания, уволнението не е политическо.

Това съобщи пред публицисти шефът на НКЖИ Златин Крумов в отговор на обвиняванията на Българска социалистическа партия за политическа принуда срямо Алексова.

" Тя не е съумяла да свърши работата си макар голямото ѝ предпочитание и политическата поддръжка, която получи по време на съдружното държавно управление “, акцентира той.

От управлението на Българска социалистическа партия обаче акцентират професионалните умения и качества на Алексова. " Тя е член на Българска социалистическа партия и работи в НКЖИ повече от 4 години, с безспорна експертиза и предходна в йерархията от специалист до началник в отдел Управителен съвет и заместител общоприет шеф, магистър по Право на Европейски Съюз, интернационалните връзки и ръководство на медиите. Има редица специализации в чужбина, измежду които университети в Страсбург, Брюксел и Лондон. Специализирала е главно в позиции, които са свързани със сигурността, сигурността, организация на публични поръчки и повсеместен административен развой на фирмите ", уточни на специфичен брифинг Борислав Гуцанов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР